transport date

Securitatea datelor este importanta pentru succesul in afaceri. Cu serviciul transport date de la Orange pentru companiile cu mai multe puncte de prezenta, informatiile sunt in siguranta pentru ca aveti canale IT dedicate, solutii de conectivitate protejata a sediilor si servicii integrale de colocare a echipamentelor IT.


beneficii pentru afacere
  • servicii de interconectare a infrastructurii IT si ale aplicatiilor companiei
  • cele mai bune servicii de asistenta pentru instalarea si utilizarea Internet-ului, atat prin telefon cat si la sediu
  • flexibilitate si posibilitatea de a adauga oricand locatii noi, pe intreg teritoriul tarii
  • acces la Internet centralizat si supravegheat pentru oficiile aflate la distanta
  • diminuarea costurilor de administrare prin integrarea serviciilor de comunicatii intr-o singura infrastructura

tarife

La Orange, aveti la dispozitie mai multe tipuri de abonament care pot fi adaptate la necesitatile afacerii dumneavoastra. Pentru aceasta, aveti la dispozitie serviciile Echipei Vanzari Corporative. Dupa o expertiza profesionista a infrastructurii, tinand cont de specificul afacerii, va vom prezenta oferta potrivita pentru business-ul dumneavoastra, ce valorifica la maxim posibilitatile de a face economii.


acces

Internet pentru oficiu este disponibil prin conexiuni ADSL, radio sau fibra optica. De asemenea, cu Orange aveti posibilitatea sa conectati oficiului dumneavoastra la Internet, indiferent de locatia acestuia in tara, folosind reteaua fara fir Orange 2G si 3G+.


conectare

Pentru a afla mai multe despre posibilitatile de conectare, va rugam sa sunati Serviciul Clienti Corporativi la numarul 022 977770 de pe fix.


despre Orange Moldova

Orange Moldova, filiala Grupului France Telecom este primul operator de telefonie mobila din Moldova cu peste 1.8 mln clienti. Actvitatea sa a demarat in octombrie 1998, cu marca comerciala VOXTEL. Ca urmare a rebranding-ului, pe 27 aprilie 2007, Voxtel a devenit Orange Moldova. Compania detine cea mai larga acoperire GSM, 99.4% la nivel de populatie si 98.8% teritorial, iar tehnologia EDGE de la Orange este disponibila pe intreg teritoriul tarii.

Orange Moldova are cea mai rapida retea Internet 3G+ din republica, cu capacitatea de 42 Mbps. Serviciile de generatia a treia de la Orange sunt disponibile in peste 580 de localitati si acopera 83,5% din populatie. In anul 2008, Orange Moldova a achizitionat compania Telemedia pentru a pune la dispozitia clientilor tot spectrul de servicii de comunicatii: telefonie mobila, Internet si telefonie fixa.