Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte din Grupul Orange, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din lume, cu peste 288 milioane de clienți în 26 de țări.

Orange este operatorul mobil #1 din Moldova care oferă servicii voce și date mobile, Internet prin fibră și servicii TV, toate sub același brand. Actualmente peste 2,6 milioane de clienți sunt conectați la rețeaua și serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1450 de angajați. Orange Moldova deține cea mai extinsă și performantă rețea 3G+ și 4G, dar și 2 premiere mondiale: HD Voice și HD Voice International. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări.

Recunoscut drept un lider în inovații, Orange deține unul dintre cele mai mari hub-uri IT din țară – Orange Systems, care este al doilea angajator pe piața de tehnologii informaționale din Moldova. În mai 2023, compania a inaugurat Orange Digital Center, un hub de învăţare pe parcursul vieţii, unde fiecare poate dobândi competențele digitale şi antreprenoriale necesare unui viitor tehnologizat.

De ce să alegi Orange Moldova?

Să lucrezi la Orange reprezintă o experiență unică din punct de vedere digital şi uman, identică cu cea pe care o oferim clienților noștri, pentru că ascultăm şi răspundem.

La Orange oferim oportunităţi egale pentru toţi candidaţii, indiferent de sex, vârstă, religie, apartenenţă etnică, orientare politică, sexuală și de orice alt gen. Totodată, conduita etică stă la baza dezvoltării grupului Orange şi a valorilor brandului, în general.

În calitate de angajator responsabil şi incluziv, dezvoltăm și promovăm politici de resurse umane și recrutare, care să răspundă imperativelor persoanelor cu nevoi speciale.

Diversitatea este factorul cheie al succesului nostru. Talentul şi motivaţia angajatului stau în centrul acţiunilor noastre.