iPhone 6s
Am schimbat un singur lucru - totul.
Am schimbat un singur lucru - totul.
iPhone 6s
Ecran de 4,7"
iPhone 6s Plus
Ecran de 5,5"

Din primul moment în care folosești un iPhone 6s, simți că experimentezi ceva cu totul nou. 3D Touch îți permite cu o simplă apăsare să faci mai multe ca niciodată. Live Photos dă viață amintirilor într-un mod incredibil de realist. Iar acesta este doar începutul. Analizează cu atenție iPhone 6s și vei descoperi inovații la fiecare nivel.

3D Touch.
O nouă generaţie Multi - Touch.

Experimentează ceva complet nou utilizând iPhone 6s. Cu o simplă apăsare 3D Touch faci mai multe ca niciodată. Noul iPhone simte acum cât de tare apeşi pe ecran, revoluţionând modul de interacţiune cu acesta şi permiţându-ţi să realizezi acţiuni esenţiale mai rapid şi mai simplu. Iar feedback-ul în timp real sub forma unor pulsaţii subtile de la Taptic Engine e complet nou.

3D Touch - O nouă generație Multi-Touch.
Poze de 12 MP. Video 4K.
Cu Live Photos amintirile prind viață

Cea mai populară cameră din lume- iSight este mai avansată ca niciodată. Având 12MP face poze clare şi detaliate. Înregistrează video 4K la o rezoluţie de 4 ori mai mare decât un clip HD de 1080p. Cu funcţia Live Photos descoperi noul mod de a retrăi cele mai dragi amintiri. Pe lângă fotografia dorită, acum sunt surprinse momentele dinaintea şi după clipa în care faci poza şi le poţi pune pe toate în mişcare cu o singură apăsare.

Poze de 12 MP. Video 4K. Cu Live Photos amintirile prind viață.
Procesor A9.
Cel mai avansat cip văzut vreodată la un smartphone

Cel mai avansat procesor folosit vreodată într-un iPhone este acum şi mai rapid. El oferă performanţa care înainte era posibilă numai pe calculatoarele desktop.

Procesor A9. Cel mai avansat cip văzut vreodată la un smartphone
Design revoluționar.
iPhone atinge noi limite.

Designul impecabil e asigurat de carcasa fabricată de un aliaj nou de aluminiu Seria 7000- acelaşi tip e folosit de industria aerospaţială. Sticla ecranului e cea mai rezistentă şi mai durabilă folosită vreodată la un smartphone. Iar noua culoare distinctă, roz auriu, e disponibilă acum alături de gri, argintiu şi auriu.

Design revoluționar. iPhone atinge noi limite
Touch ID
Siguranța avansată îți poartă amprenta.

Senzorul pentru recunoaştere amprentelor e acum extrem de avansat. Scanând amprenta cu Touch ID, deblochezi uşor şi sigur telefonul şi poţi efectua plăţi în App Store.

Touch ID - Siguranța avansată îți poartă amprenta.
iOS 9
O experiență incomparabilă. Cu un telefon incomparabil.

iOS 9 este cel mai avansat, mai inteligent şi mai sigur sistem de operare mobil din lume. Noile aplicaţii puternice şi îmbunătăţite din întregul sistem îl fac mai deştept şi mai util ca niciodată.

iOS 9 - O experiență incomparabilă. Cu un telefon incomparabil.