Internet rapid cu Orange

Cu Orange Internet Acum beneficiaţi de acces imediat la Internet la viteză înalta în peste 535 de localităţi din ţară, oriunde va conectaţi – acasă, la universitate, la biblioteca sau la birou.

De ce Orange Internet Acum?

rapid
Noul Internet Acum 4G, internet fără fir, de până la 150 Mbps în 65 de localităţi din tară.

imediat
Conectaţi modem-ul la un computer şi în doar câteva minute aveţi acces la Internet la viteză înalta.

nelimitat
Cu Internet Acum continuaţi să navigaţi gratuit şi nelimitat pe Internet, cu viteză de până la 512 Kbps.


Cum utilizați Internet Acum

Cum de configurat

Conectaţi modemul la calculator (desktop sau laptop) – instalarea va începe automat. Aşteptaţi instalarea completă a soft-ului, faceţi dublu click pe Orange Internet de pe desktop şi apăsaţi "Connect" pentru acces la internet.


Cum verificaţi contul

Accesând "contul meu" Internet Acum pe my.orange.md aveţi posibilitatea:

  • să verificaţi balanţă contului şi dată de facturare
  • să verificaţi detalii despre bonusurile şi opţiunile active
  • să activaţi opţiunile Nopţi Nelimitate, Dublu Trafic, Upload Rapid
  • să vizualizaţi detalii despre Programul de Fidelitate
  • să vizualizaţi detalii despre numărul tău Orange
  • să vizualizaţi codurile PIN şi PUK originale
  • să reîncărcaţi orice număr Orange

Pentru a intră în "contul meu" accesaţi păgîna my.orange.md şi selectaţi contul Internet Acum şi autentificati-va. Pentru această introduceţi în câmpurile dedicate numărul Internet Acum, parolă care este codul secret de pe Cartelă Clientului şi codul de securitate.

După autentificare puteţi modifică oricând parolă utilizând codul de pe Cartelă Clientului. În cazul în care nu va amintiţi parolă nouă, puteţi să accesaţi "contul meu" utilizînd codul Cartelei Clientului, care rămâne valabil chiar dacă aţi modificat parolă.

Cartelă Clientului este oferită titularului contractului la abonare. Dacă aţi pierdut Cartelă Clientului, nu va faceţi griji - vizitaţi unul din magazinele Orange pentru a obţine una nouă.

Dacă ai activată opţiunea de autentificare automată şi te-ai conectat la internet utilizînd modemul şi numărul Orange Internet Acum, vei avea acces în cont automat.


Cum plătiţi

Cu cartele de reîncărcare accesând "contul meu" Internet Acum pe my.orange.md, online cu cardul bancar, prin intermediul terminalelor de plata, prin Transfer Credit sau direct în magazinele Orange.

Terminalele de plata sunt o modalitate simplă şi comodă de achitare a serviciilor în orice zi, 24 ore din 24, la unul din punctele de amplasare apropiate. Puteţi achita factură lunară sau reîncarcă contul cu orice suma de la 10 lei în sus şi divizibilă cu 10. Ex: 30, 70, 220, 980 etc. La efectuarea unei operaţiuni de alimentare veţi primi un bon de plata şi imediat prin SMS o confirmare a plăţii.


Prin card bancar Visa sau Master Card

Pentru a suplini contul cu cardul, veţi efectua următorii paşi: