500 MB în Roaming
în peste 30 de țări
la doar 80 lei
Activează opțiunea prin
aplicația My Orange

Opțiuni Roaming World

Alege opțiunea potrivită cu minute sau Internet în Roaming, disponibilă pentru țara în care pleci, ca să păstrezi legătura cu cei care contează. Opțiunile se reactivează automat la consumul resurselor, iar aceasta înseamnă că, în limita creditului disponibil pe cont, vei putea comunica sau naviga pe net fără griji atunci când eşti în afara ţării.

15 minute Roaming World
Minute
15 minute
Țările în care e disponibilă opțiunea
Armenia, Australia, Canada, vezi toate...
Valabilitate: 30 de zile de la activare

70 lei

Activează
500 MB Roaming World
Trafic Internet
500 MB
Țările în care e disponibilă opțiunea
Albania, Armenia, Australia, vezi toate...
Valabilitate: 30 de zile de la activare

80 lei

Activează

* Traficul şi minutele incluse în opţiuni nu pot fi utilizate la bordul navelor maritime şi aeriene. Traficul Internet, apelurile şi SMS generate la bordul navelor maritime şi aeriene se taxează la tarife speciale, detalii aici.


Condiţiile de utilizare a opţiunilor în Roaming

  1. Clienţii Orange Abonament pot activa şi utiliza opţiunile roaming numai dacă serviciul Roaming este activ. Clienții PrePay pot activa opțiunile roaming în perioada activă a Creditului PrePay, chiar dacă serviciul Roaming nu este activ, dar le vor putea utiliza numai după activarea acestuia.
  2. Clienţii Orange Abonament pot activa opţiunile roaming din soldul bănesc şi limita de credit disponibile în Contul său Orange. Clienții PrePay pot activa opţiunile roaming doar din creditul Prepay disponibil în Contul său Orange PrePay.
  3. Nu pot fi activate (active) concomitent 2 sau mai multe opţiuni de acelaşi tip, de exemplu: 2 opţiuni 500 MB în Roaming World sau 2 opţiuni 15 minute Roaming World.
  4. Opţiunile Roaming sunt valabile 30 de zile calendaristice de la activare şi nu se reactivează automat la expirarea acestui termen. La expirarea opţiunilor Roaming, Clientul poate activa noi opţiuni roaming.
  5. Opţiunea se reactivează automat dacă, până la expirarea termenului indicat la pct. 4, minutele sau traficul Internet inclus în opţiune au fost consumate aproape integral, sub rezerva că Clientul dispune de mijloace suficiente în Contul său Orange pentru achitarea preţului unei noi opţiuni, conform pct. 2. Numărul unor asemenea reactivări nu este limitat. Clientul se taxează cu preţul opţiunii la activarea şi fiecare reactivare a acesteia. Minutele sau traficul Internet alocate la reactivarea opţiunii pot fi utilizate în decurs de 30 de zile.
  6. Opţiunile roaming se consideră consumate aproape integral atunci când rămân 25 MB din opţiunea 500 MB Roaming World, 50 MB din opţiunea 1 GB Roaming în Europa, 5 minute din opţiunea 15 minute Roaming World sau 10 minute din opţiunea 15 minute Roaming în Europa.
  7. Dacă minutele sau traficul Internet inclus în opţiune au fost consumate integral şi opţiunea nu a fost reactivată automat (din cauza că Clientul nu dispune de mijloace suficiente confrom pct. 5) sau dacă opţiunea a expirat, serviciul Roaming nu se dezactivează, iar Clientul poate utiliza în continuare serviciul, la tarifele standard prevăzute de lista de preţuri Orange Abonament pentru planul tarifar (abonamentul) utilizat de Client, detalii aici, sau de lista de prețuri Orange PrePay, detalii aici.
  8. Opţiunile Roaming în Europa pot fi utilizate doar în statele membre ale Uniunii Europene (UE) şi ale Spaţiului Economic European (SEE). A se vedea lista în care sunt valabile opţiunile roaming, detalii aici.
  9. Din contul minutelor incluse în opţiune, Clientul poate expedia SMS conform următoarei formule: 1 SMS = 30 secunde.
  10. Minutele incluse în opţiune pot fi utilizate pentru apeluri şi SMS locale, internaţionale şi spre Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special sau Premium şi a reţelelor din regiunea transnistreană. Se consideră locale apelurile şi SMS spre numerele din ţara în care Clientul se află în roaming.
  11. Minutele sau traficul Internet inclus în opţiune nu poate fi utilizat la bordul navelor maritime şi aeriene. Minutele sau traficul Internet generat la bordul navelor maritime şi aeriene se taxează la tarife speciale, detalii aici.
  12. Minutele sau traficul Internet din opţiune se consumă înaintea creditului PrePay sau soldului bănesc şi limitei de credit din cont.
  13. Fiecare sesiune Internet în Roaming se taxează după cum urmează: prima unitate de taxare - 50 KB, iar ulterior - per 10 KB.
  14. Apelurile primite în roaming se taxează per secundă. Apelurile de ieşire în roaming se taxează per secundă în cazul opţiunii 100 minute Roaming în Europa şi per minut în cazul opţiunii 15 minute Roaming World.
  15. Tarifele includ TVA.
  16. Pentru informaţii suplimentare privind modalitatea de dezactivare şi reactivare a serviciului Roaming sau a serviciului Internet, posibilele întîrzieri în reflectarea consumului serviciilor în Roaming în contul Orange al Clientului şi suspendarea serviciilor, recomandări Clienţilor care locuiesc sau se deplasează în zona de frontieră a Republicii Moldova pentru evitarea utilizării accidentale nedorite a servicului Roaming, consultaţi secţiunea “Serviciul Roaming” din condiţiile speciale de utilizare a serviciului Orange Abonament sau condiţiile generale de utilizare a serviciului Orange PrePay, accesibile pe www.orange.md.

E simplu să activezi

Optiunile Roaming pot fi activate atât în ţară, cât şi atunci când eşti deja peste hotare

Activarea opţiunilor Roaming la Abonament
  • Pentru a activa opţiuni cu minute sau Internet în Roaming formează - 10032, sau 10035 pentru clienţii Business, sau
  • Activează pe My Orange sau discută cu
Activarea opţiunilor Roaming la PrePay
  • Pentru activarea opţiunii accesează My Orange sau apelează 10052. Trebuie doar să ai serviciul Roaming activat şi suma necesară pentru activarea opţiunii în cont.
  • Pentru activarea serviciului Roaming accesează My Orange sau apelează 10052.
  • Pentru a verifica numărul de minute rămase accesează My Orange sau apelează 133 sau 133.

Îţi dorim o călătorie plăcută.