Noile abonamente Internet fix
Fiber Pro
Conexiune stabilă de mare viteză şi
echipament performant pentru afacerea ta
Abonamente Internet prin fibră optică dedicate exclusiv clienţilor business, adaptate la necesităţile acestora şi disponibile pe arii extinse.
Abonamente Internet prin fibră optică, dedicate clienţilor business care au oficii sau domiciliu în blocuri locative conectate la reţeaua fixă Orange.
Abonamente Internet prin fibră optică
Recomandat pentru 1-4 utilizatori
Fiber Pro 400
20 Mbps
acces resurse internaționale
100 Mbps
acces resurse naționale
+ 1000 lei reducere
la orice telefon, tableta sau accesoriu
Echipament
Wi-Fi 5
TP-Link
350 lei lunar
Recomandat pentru 5-9 utilizatori
Fiber Pro 500
40 Mbps
acces resurse internaționale
100 Mbps
acces resurse naționale
+ 2000 lei reducere
la orice telefon, tableta sau accesoriu
Echipament
Wi-Fi 5
Mikrotik
500 lei lunar
Recomandat pentru 10+ utilizatori
Fiber Pro 900
100 Mbps
acces resurse internaționale
100 Mbps
acces resurse naționale
Internet Fix Garantat
serviciu inclus
+ 3000 lei reducere
la orice telefon, tableta sau accesoriu
Echipament
Wi-Fi 5
+
4G BackUp
Mikrotik
900 lei lunar
Ai nevoie de viteză mai mare?
Pentru oferte dedicate și abonamente speciale potrivite afacerii tale sună 777 sau
Solicită apel
Opțiunea IP Static
Obține o adresă IPv4 unică cu doar 100 de lei lunar, ca să poți lucra și accesa de la distantă programele necesare afacerii tale.

Conectează-te acum şi primeşti


Internet fix garantat cu o conexiune backup prin 4G inclus*
Cybershield pentru protejarea împotriva furtului de date personale
Cadou pînă la 3000 lei pentru dispozitive*
Conectare gratuită şi echipament WI-Fi 5 inclus

Vezi detalii despre ofertă

  1. Abonamentele Fiber Pro sunt disponibile consumatorilor, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni sau 36 luni în cazul abonamentului Fiber Pro 900.
  2. Vitezele indicate reprezintă vitezele maxime de download, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat la punctul terminal al reţelei. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanţa echipamentului terminal şi/sau dispozitivului utilizat de Client.
  3. Punctele cadou sunt oferite la conectarea abonamentului Internet Pro după cum urmează: Fiber Pro 350 – 1000 lei, Fiber Pro 500 – 2000 lei, Fiber Pro 900 - 3000 lei. Acestea sunt acordate clienţilor cu abonamente mobile de la Orange şi pot fi utilizate la procurarea telefoanelor, tabletelor și accesoriilor în unul din magazinele Orange.
  4. CyberShield este un serviciu gratuit, integrat în abonamentul Internet prin fibră, care are ca scop protejarea clienților împotriva furtului datelor personale sau preluarea controlului asupra dispozitivelor în urma infectării acestora cu soft malițios.
Serviciul Internet Fix Garantat
Calamităţile naturale şi avariile locale ale reţelei pot provoca întreruperi ale conexiunii la Internet fix
În astfel de cazuri traficul va fi rutat automat pe conexiunea de backup prin 4G, în maxim 40 de secunde, cu păstrarea adresei IP
Internet Fix
Garantat
Conexiune de backup prin 4G
ce asigură acces garantat
la Internet și un SLA superior
100 lei
lunar
Odată ce accesul prin fibră este restabilit, traficul se rutează automat pe conexiunea de bază, iar tu te poţi bucura în continuare de dezvoltarea afacerii tale.

Vezi detalii

  • Internet Fix Garantat este un serviciu adiţional pentru abonamentele cu fibră optică Internet Pro.
  • Abonamentul lunar pentru Internet Fix Garantat este 100 lei, inclusiv TVA.
  • Trafic inclus în Abonamentul Internet Fix Garantat este de 50 GB lunar. Traficul nu se transferă pentru luna următoare.
  • Dacă traficul se rutează prin reţeaua mobilă, adresa IP se va păstra aceeaşi ca şi pentru conexiunea de bază prin fibră.
  • Viteza de navigare este condiţionată de aria de acoperire a reţelei 4G. Viteza de navigare pe Internet, cu trafic inclus în abonament Internet Fix Garantat este de până la 100 Mbps pentru download și de până la 50 Mbps pentru upload. La epuizarea traficului din Abonament, viteza de navigare este de 512 Kbps pentru download și 128 Kbps pentru upload.
  • Echipamentul pentru conectarea la Internet Fix Garantat este oferit clientului în custodie şi va fi livrat, montat și configurat de echipa de instalatori Orange Moldova.
  • Internet Fix Garantat este valabil pentru conexiuni fixe cu viteza de acces la resurse naţionale de până la 100 Mbps.
  • Taxa de conectare pentru Internet Fix Garantat este gratuită, cu condiţia semnării unui angajament pentru 36 de luni. Taxa de conectare fără angajament este 3600 lei, inclusiv TVA.
  • În caz de reziliere a serviciului cu perioada contractuală nerespectată, va fi aplicată spre plată taxa pentru conectarea serviciului – 3600 lei, inclusiv TVA.
  • În caz de reziliere a contractului pentru Internet Fix Garantat, este necesară returnarea echipamentului în maxim 20 de zile calendaristice. În caz de nereturnare a echipamentului, va fi aplicată taxa pentru compensarea costurilor echipamentului.
  • Pentru a contacta Serviciul Suport Tehnic, apelaţi 700.