Viteză de până la 2 Gbps
doar cu Orange 5G

Trăiește experiența Orange 5G cu viteză de până la 2 Gbps, gratuit, pe telefonul tău

În perioada 27 iunie – 10 august 2024, invităm toți clienții Orange Abonament să experimenteze 5G în oricare dintre cele 5 locații din Chișinău, amenajate cu acest scop.

Iar ca să te bucuri din plin de o experiență extraordinară, traficul Internet pe care îl vei consuma în această perioadă în rețeaua Orange 5G este absolut gratuit, indiferent de valoarea abonamentului tău Orange, ca să poți explora fără nicio grijă super-viteza 5G. Tot de ce ai nevoie este un smartphone compatibil 5G.

Încearcă în 5G tot ce faci acum cu 4G și simte diferența. Fă teste de viteză, joacă-te în Cloud sau pornește imaginația ca să testezi 5G de la Orange în cele mai imposibile experimente.

Împarte experiența cu prietenii tăi – distribuie pe rețele cu #Orange5G sau tag la @OrangeMoldova

Încearcă viteza Orange 5G pe propriul telefon în următoarele locații:

Vezi cum a fost la prima Testare publică Orange 5G cu viteză de până la 2 Gbps

Timp de 3 zile, între 20 și 22 iunie 2024, toți doritorii au avut ocazia să testeze gratuit Orange 5G cu viteză de până la 2 Gbps, în Zona Orange din Orășelul Sportiv.

Am oferit tuturor posibilitatea de a face teste de viteză 5G și să încerce Cloud gamingul în 5G. În parteneriat cu Orange Innovations din Paris, am organizat experiențe virtuale spectaculoase cu AR și VR – tenis de câmp, călătorii virtuale prin timp în catedrala Notre Dame de Paris, navigare prin ecosistemul Apple cu celebrul Apple Vision Pro, călătorii virtuale prin orașe europene – totul accelerat de Internet 5G la viteză nemaivăzută.

Trimite feedback-ul tău despre Orange 5G

Răspunsuri la întrebări frecvente despre 5G

Cum știu că am un smartphone compatibil?
Cât pot naviga în 5G gratuit, fără să fiu taxat/ă?
Ce impact are 5G asupra sănătății?
Beneficiile rețelei 5G