telefonie fixa

In afaceri ai mereu ceva de comunicat. Cu serviciul de telefonie fixa de la Orange negociati cat aveti nevoie fara sa va faceti griji de costuri, pentru ca aveti plan tarifar personalizat.


beneficii pentru afacere
 • tarife mici de la fix spre fix in reteaua Orange
 • preturi avantajoase de la fix spre orice destinatie mobila din Moldova
 • economii simtitoare la apelurile spre majoritatea destinatiilor internationale:
  Rusia, Romania, Italia, Spania si alte tari
 • plan tarifar flexibil si individualizat pentru fiecare afacere in parte
 • taxare per secunda, incepand de la prima secunda a tuturor apelurilor (locale, nationale, internationale)
 • echipa de asistenta dedicata pentru afacerea Dvs
 • suport tehnic profesionist 24/24
 • descifrare electronica detaliata a convorbirilor
 • servicii de identificare a apelantului, restrictionare si redirectionare a apelurilor

tarife

Cu Orange aveti solutii individualizate de optimizare a costurilor pentru comunicare. Pentru aceasta aveti la dispozitie serviciile Echipei Vanzari Corporative. Dupa o expertiza profesionista a infrastructurii din oficiul dumneavoastra, tinand cont de specificul afacerii, va vom prezenta oferta potrivita pentru business-ul dumneavostra, ce valorifica la maxim posibilitatile de a face economii.

Lista oficiala de preturi pentru serviciile de telefonie fixa


conectare

Pentru a afla mai multe despre posibilitatile de conectare, va rugam sa sunati Serviciul Clienti Corporativi la numarul 022 977770 de pe fix. Apelul este taxat conform tarifelor operatorului.


acces

Ofertele Orange telefonie fixa sunt disponibile la moment in urmatoarele orase: Balti, Cahul, Chisinau, Comrat, Hincesti, Orhei si Ungheni.


despre Orange Moldova

Orange Moldova, filiala Grupului France Telecom este primul operator de telefonie mobila din Moldova cu peste 1.8 mln clienti. Actvitatea sa a demarat in octombrie 1998, cu marca comerciala VOXTEL. Ca urmare a rebranding-ului, pe 27 aprilie 2007, Voxtel a devenit Orange Moldova. Compania detine cea mai larga acoperire GSM, 99.4% la nivel de populatie si 98.8% teritorial, iar tehnologia EDGE de la Orange este disponibila pe intreg teritoriul tarii.

Orange Moldova are cea mai rapida retea Internet 3G+ din republica, cu capacitatea de 21,6 Mbps. Serviciile de generatia a treia de la Orange sunt disponibile in peste 580 de localitati si acopera 72,5% din populatie. In anul 2008, Orange Moldova a achizitionat compania Telemedia pentru a pune la dispozitia clientilor tot spectrul de servicii de comunicatii: telefonie mobila, Internet si telefonie fixa.

Versiunea Desktop