30.03.2009 toate
Cu Orange comunicati liber si divers

La 26 martie, in sala Teatrului Satiricus s-a desfasurat a patra editie a Galei studentilor performanti de la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii a Universitatii de Stat din Moldova - "Creanga de Aur".

Organizat al patrulea an in parteneriat cu Orange Moldova, "Creanga de Aur" este un concurs destinat studentilor Facultatii care reusesc sa obtina rezultate academice si extracurriculare relevante si, totodata, desfasoara o activitate profesionala de succes.

Ceremonia de inmanare a premiilor a adunat studenti si profesori de la mai multe facultati ale universitarii.

Concursul s-a desfasurat in perioada decembrie 2008 - martie 2009. El a fost deschis pentru toti studentii Facultatii care au o activitate profesionala extracurriculara, indiferent de limba de studiu sau de specialitatea aleasa - jurnalism, comunicare, activitatea editoriala sau biblioteconomie. Castigatorii au fost desemnati de un juriu constituit din profesori universitari, studenti si potentiali angajatori. In acest an 22 de studenti s-au ales cu premii de pret din partea partenerilor evenimentului: dictafoane digitale, seturi de carti, abonamente pentru reviste si stagii de practica la cele mai prestigioase institutii media.

Trofeul special "Creanga de aur" a fost inmanat companiei Orange Moldova pentru merite deosebite in sprijinirea performantei academice si profesionale a studentilor facultatii de jurnalism si stiinte ale comunicarii a Universitarii de Stat din Moldova.

Acest concurs vine sa puna in valoare meritele profesionale ale studentilor facultatii si sa incurajeze activitatea lor de creatie. Astfel, cu Orange tinerii sunt mai dinamici, mai deschisi si surprind prin aptitudinea lor de a vedea si a trata lucrurile.