18.08.2009 toate
e bine sa fii cu Orange

In ajunul sezonului de toamna, Orange isi bucura clientii cu noi oferte PrePay si Abonament. Mai multe bonusuri, reduceri si servicii au fost pregatite pentru a le permite clientilor sa comunice mai simplu si avantajos alaturi de cei peste 1,6 mln de utilizatori Orange.

 

oferte de bun venit pentru clientii noi
pentru clientii noi Abonament - 5 ore gratuite cu 5 Numere Favorite

Clientii care se vor conecta pana la 30 septembrie 2009 la Abonament vor primi lunar 5 ore de convorbiri gratuite cu 5 numere Orange, timp de 6 luni. Oferta este disponibila pentru toti cei care aleg Abonament Clasic de la 1 ora sau Intensiv de la 80 de lei in sus.

pentru clientii care prefera PrePay - apelati gratuit un numar mult dorit

Orange ofera mai multe minute pentru conversatii cu persoana draga si pentru clientii noi PrePay. La conectare, ei vor primi 30 de minute gratuite lunar pentru a apela un numar selectat din reteaua Orange, timp de 6 luni.

 

vesti bune si pentru clientii existenti
pentru toti clientii PrePay
50% reducere pentru convorbiri cu toti clientii Orange

Cu noile Pachete Minute in retea, utilizatorii PrePay pot apela toate numerele Orange la orice ora, in orice zi a saptamanii, cu doar 75 bani/min.

pana la 50% extra bonus pentru reincarcare prin terminalele de plata

Acum, la reincarcare prin terminalele de plata de la 50 de lei in sus, utilizatorii PrePay vor primi un extra bonus de pana la 50% din suma adaugata in cont.

Bonusul va putea fi folosit pentru convorbiri gratuite sambata si duminica cu oricine din familia Orange.

Terminalele de plata sunt o modalitate simpla si comoda de achitare a serviciilor in orice zi, 24 ore din 24, disponibile in centrele comerciale, magazine si alte puncte de amplasare apropiate.

apeluri seara la doar 10 bani/min

Convorbirile nocturne au devenit acum si mai accesibile. Cu Optiunea PrePay Nocturna2, pentru numai 20 de lei, clientii PrePay primesc 200 de minute pentru convorbiri in retea, de la 11 seara pana la 7 dimineata. In acest fel, costul unui minut de apel este de doar 10 bani/min.

 

pentru toti clientii Abonament
pana la 40% reducere pentru telefoane Nokia

Pentru toti clientii Abonament care isi doresc un telefon nou, Orange vine cu o oferta speciala. Acum, Nokia 2610, Nokia 1680 si Nokia 5220 vor putea fi achizitionate la pret redus simtitor.

NOKIA 2610
499 lei
clasic si functional
NOKIA 1680
619 lei
elegant si practic
NOKIA 5220
1499 lei
original, cu music
player incorporat

 

in plus, optiunile Abonament mai populare – la doar 50 de lei

De la 1 septembrie, optiunile Abonament Timp Liber, Nopti Nelimitate si Duminici Nelimitate sunt la pret si mai avantajos – doar 50 de lei fiecare, fata de 70 de lei pana acum. O noutate placuta este si faptul ca din toamna, costul redus pentru aceste optiuni devine permanent.

In acelasi timp, pentru optiunea Nopti Nelimitate convorbirile in reteaua Orange incep mai devreme - de la 10 seara pana la 8 dimineata.

Ofertele sunt disponibile in toate magazinele Orange.

Versiunea Desktop