14.09.2010 toate
oferta speciala Internet Acum


Doar in aceasta toamna, alegeti un abonament Internet Acum de 5 GB sau 10 GB, iar in realitate navigati 7,5 GB si 15 GB.

Asta pentru ca la conectare, in plus la traficul inclus in abonament, acum primiti inca jumatate gratis. Si asa in fiecare luna, pana la sfarsitul anului.

Astfel, aveti garantat mai mult Internet de viteza inalta pentru acces la tot ce va intereseaza – email, site-uri preferate, retele sociale, muzica, jocuri online si alte distractii.

Veniti sa va conectati in unul din magazinele Orange acum ca sa va bucurati de oferta cat mai mult.

Oferta este valabila pana la 10 noiembrie 2010. Traficul neconsumat se transfera in luna urmatoare in marimea a doua abonamente.

 

plus Dublu trafic – acum cu 30% mai ieftin pentru toti

Daca aveti nevoie de mai mult trafic pentru navigare la viteza inalta, acum e momentul potrivit. Pretul optiunii Dublu trafic a fost redus cu 30 %. Astfel, de acum incolo pentru 70 de lei primiti tot atatia GB cati include abonamentul pe care il detineti. Oferta este valabila pentru toti abonatii Internet Acum.

  Activati optiunea Dublu trafic:
 • la orice magazine Orange
 • pe my.orange.md, daca detineti Cartela Clientului

Traficul la viteza inalta neconsumat din abonament sau optiune se transfera in luna urmatoare in limita a doua abonamente.

 

noul Modem Wi-Fi - impartasiti conexiunea Internet 3G+

Acum, cu noul Modem Wi-Fi de la Orange aveti posibilitatea sa va conectati la Internet oriunde in aria de acoperire 3G+ si in acelasi timp, sa oferiti conexiune la mai multe persoane.

Mic, elegant si practic, Modemul Wi-Fi (ZTE MF30) utilizeaza cea mai buna tehnologie care ofera acces la Internet 3G+ de viteza inalta (pana la 7.2 Mbps download, 5.76 Mbps upload).

  Modemului Wi-Fi ofera urmatoarele posibilitati:
 • poate conecta simultan mai multi utilizatori
 • este usor de utilizat, un singur click pe butonul on/off este suficient pentru a va conecta la internet
 • poate fi folosit ca un modem obisnuit, prin conectare USB la calculator
 • potrivit pentru a fi folosit impreuna cu orice dispozitiv Wi-Fi (laptop-uri, console de jocuri, telefoane, etc.)
 • compatibil cu 3G+/3G/EDGE/GPRS
 • acumulator: in asteptare 100 ore, in lucru 4 ore

Modemul Wi-Fi costa 699 de lei si poate fi achizitionat in unul din magazinele Orange.

 

fanii Orange de pe facebook in spotul Internet Acum

Special pentru aceasta oferta, am pregatit un spot video protagonistii caruia sunt fanii Orange de pe facebook.

„Internet Acum, la fel ca si facebook este locul in care prietenii isi dau intalnire si impartasesc tot ce li se pare mai interesant. Aceasta idee de spatiu care ne face viata mai diversa si ne ajuta sa tinem legatura cu cei la care am incercat s-o redam in spotul Internet Acum.”, a mentionat Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari, Orange.

Concursul “Poza ta in spotul Orange” a fost desfasurat pe pagina Orange de pe facebook . Timp de o saptamana, fanii au plasat poze pe peretele Orange, iar echipa de productie le-a selectat si a inclus castigatorii in spot.