10.03.2011 toate
Orange Music White Night

Vineri, 9 Martie, in pavilionul num. 2 MoldExpo, Orange a colorat noaptea in nuan?e de alb la cel mai luminos eveniment al ?arii – Orange Music White Night, editia a 3.

Cel mai important eveniment alb a revinit pentru a deschide sezonul de primavara impreuna cu head-linerii serii, guru al muzicii electronice – Ferry Corsten si noul star – Mat Zo.

Despre eveniment

Orange Music White Night este principalul eveniment alb din Republica Moldova. Primul eveniment a fost o surpriza placuta pentru organizatori, deoarece majoritatea celor care au venit la eveniment – au purtat haine albe. Iata de ce la cel de-al doilea party , organizatorii includ dress code obligatoriu valabil si pentru cel de-al treilea eveniment – top alb si partea de jos in nuan?e deschise.

Data pentru Orange Music White Night editia a 3-a nu a fost aleasa aleatoriu, ci pentru ca este – Ziua Interna?ionala a DJ-ului, data importanta pentru industria de club. De atmosfera incendiara s-au bucurat atat creatorii de muzica club/trance, cit si fanii acestui stil de muzica Orange Music White Night.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: " Suntem foarte bucurosi ca acest concept european a prins atat de bine aici in Moldova si este pe placul tinerilor. Prin organizarea acestui eveniment noi am extins aria stilurilor muzicale pentru a raspunde tuturor solicitarilor, inclusiv a celor care adora muzica electronica. Orange este un sustinator si promotor fidel al valorilor muzicale si Noaptea alba reconfirma acest lucru".

Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația