18.09.2012 toate
Cadouri generoase de la Orange pentru locuitorii orasului Comrat

Orange Moldova a venit cu daruri generoase de ziua orasului Comrat, care s-a desfasurat in zilele de 15-16 septembrie.

Inaugurarea unui teren de joaca pentru copii si un concert de zile mari au fost organizate cu suportul Orange.Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Suntem foarte bucurosi sa sarbatorim impreuna cu locuitorii orasului Comrat cea de-a 223-aniversare. In calitate de partener general al evenimentului ne-am straduit ca aceasta zi sa fie una deosebita. De asemenea, am instalat terenurile gonflabile pentru ca toti doritorii sa se poata antrena in competitii sportive. Cu ocazia acestei sarbatori am pregatit oferte speciale de preturi pentru telefoane mobile, cat si pentru serviciile Orange. Orange este un operator de telefonie mobila si Internet social responsabil, care contribuie prin proiectele sale la dezvoltarea sociala si culturala a societatii."

Terenul de joaca care a fost inaugurat in Comrat este dedicat tuturor copiilor din localitate.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Avem o relatie deosebita cu acest oras minunat. Ne-am dorit foarte mult sa venim cu un cadou care sa bucure locuitorii din Comrat mai mult timp. Speram ca acest teren de joaca face fata asteptarilor copiilor."

Terenul de joaca Orange are o suprafata de 80 de metri patrati si este amenajat cu utilaje moderne.

Maria Hiora, pensionara: "Suntem foarte bucurosi pentru ca voi veni aici cu nepotica. Este bine amenajat sunt scaune pentru bunici si jucarii pentru cei mici".

Svetlana Ianioglu, educatoare: "Eu muncesc la gradinita din preajma. Si mi-as dori si eu un teren de joaca atat de bine amenajat pe teritoriul gradinitei. Pana la realizarea acestei dorinte voi veni cu baiatul meu aici seara dupa serviciu pentru ca el sa se joace impreuna cu alti copii".

Nicolai Dudoglo, Primar al orasului Comrat: "Sunt mandru de faptul ca am reusit anul acesta sa realizam impreuna cu Orange o sarbatoare incendiara pentru toti locuitori din Comrat. De asemenea, sper ca si terenul de joaca va fi o investitie de durata si va bucura copiii din oras. Orange este un operator care investeste mult atat in asigurarea populatiei cu servicii calitative GSM si Internet Acum, cat si in proiecte valoroase pentru dezvoltarea societatii"