05.02.2015 toate
Creeaza-ti propria lume pe smartphone si tableta cu Internet 4G de la Orange

La Orange ai posibilitatea sa traiesti experiente inedite de comunicare in … propria lume. Ia-ti acum unul din smartphone-urile sau tabletele 4G si bucura-te de internet la viteza luminii atat cat iti doresti. Cunoaste o noua lume a divertismentului si fii in centrul actiunii in jocurile preferate, surprinde cele mai frumoase culori si imortalizeaza momente din viata cu o camera video si foto excelenta, traieste o experienta cinematografica reusita in tot ceea ce privesti, comunica pe retelele sociale cu prietenii oriunde te-ai afla. La Orange, orice tableta sau smartphone devine mai util si mai performant, pentru ca te bucuri de cel mai rapid Internet fara fir din Moldova, cu viteza de pana la 150 Mbps. Actualmente, Orange detine cea mai extinsa retea 4G din Moldova, disponibila deja in 21 orase ale tarii.

Internet 4G de la Orange inseamna:

  • cel mai rapid internet fara fir
  • confort in accesare si utilizare
  • experienta variata si impresionanta pe net
  • accesarea unui continut bogat, cu grafica complexa
  • streaming video in calitate HD
  • convorbiri telefonice cu video prin internet, supraveghere video
  • descarcarea continutului la viteza superioara (de ex. fisiere voluminoase, fotografii, clipuri video HD si chiar 3D)
  • desfasurarea activitatii profesionale, la fel de comod ca si cu internetul de la birou.

Creeaza-ti propria lume pe smartphone-urile si tabletele preferate pentru a te bucura continuu de avantajele internetului la viteza luminii, oferit de Orange.

LG F60 - un smartphone 4G, cu o camera excelenta pentru poze si video, ecran superb de 4,5 inch,disponibil in rate cu 175 lei/lunar, timp de 18 luni.

HTC Desire 620 - un smartphone 4G cu design modern, camera principala de 8 MP si frontala de 5MP, numai buna pentru selfie-uri,disponibil in rate cu 245 lei/lunar, timp de 18 luni.

Iar pentru a te bucura de toate avantajele comunicarii virtuale, la smartphone-ul tau iti recomandam Abonament Tigru sau una din optiunile Internet Mobil.

Lenovo Yoga 2 10” - o tableta cu ecran mare de 10 inch, cu o baterie puternica cu autonomie de pana la 18 ore, conectivitate 4G pentru a naviga in voie pe net si pe care ai divertismentul la indemana pentru a te afla in centrul actiunii in jocurile preferate. Tableta este disponibila in rate cu 295 lei/lunar, timp de 24 luni.

Huawei MediPad T1 – o tableta cu design atractiv si ecran compact de 8 inch, conectivitate 4G pentru a naviga pe internet la mare viteza. Este cea mai accesibila tableta 4G din portofoliul Orange, disponibilain rate cu 135 lei/lunar, timp de 24 luni.

 Iar cu unul din abonamentele Internet Acum navighezi in voie pe noile tablete 4G de la Orange.

Versiunea Desktop