12.05.2015 toate
Smartphone plus tabletă la un super preţ în tandem

Pune pe roate Internetul oriunde ai fi şi navighează atât de pe smartphone cât şi de pe tabletă pentru că acum le poţi avea pe ambele la un super preţ.

Toate smartphone-urile şi tabletele din ofertă vin să-ţi satisfacă dorinţele tale de utilizator modern, să-ţi asigure confort şi să te perfecţioneze.

Alege-ţi perechea potrivită şi bucură-te dublu:

smartphone tabletă rata lunară 24 luni
smartphone + tabletă
Huawei Ascend Y330 Vonino Onyx XS 99 lei lunar
Nokia Lumia 635 Huawei Media Pad T1 229 lei lunar
LG Y30 Samsung Galaxy Tab 4, 7" 259 lei lunar
Hauwei Ascend G6 Huawei Media Pad T1 269 lei lunar
Samsung Galaxy J1 Samsung Galaxy Tab 4, 7" 299 lei lunar

Huawei Ascend Y330 - primul tău smartphone, cel mai accesibil din portofoliul Orange.

Nokia Lumia 635 – unul dintre cele mai vândute smartphone-uri Nokia, numai bun pentru tine, acum la un super preţ.

Samsung Galaxy J1 - noul smartphone 4G, cu un preţ atractiv şi bine conceput pentru a răspunde tuturor necesităţilor tale.

LG Y30 – un nou smartphone în portofoliul Orange, cu un ecran de 4” şi luminos, care ar putea fi perfect pentru prima experienţă în lumea smartphone.

Huawei Ascend G6 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la Huawei, care o să-ţi ofere experienţa unică în utilizare.

Vonino Onyx XS - tabletă compactă de 7”, multifuncţională şi pe placul tău.

Huawei Media Pad T1 - tabletă modernă cu 4G şi cu tot ce ai nevoie la îndemână.

Samsung Galaxy Tab 4, 7” - cea mai accesibilă tabletă de la Samsung, compactă, uşoară şi poţi să o iei cu tine oriunde, mereu conectată la Internet de la Orange.

Smartphone-ul plus tableta sunt disponibile în rate, cu 0 lei avans, timp de 24 luni, pentru clienţii Orange cu o vechime neîntreruptă de 1 an, care deţin un Abonament de la 50 lei şi pentru cei portaţi care prezintă ultimele 3 facturi, a câte 80 lei fiecare, de la operatorul vechi. Huawei Ascend Y330 plus Vonino Onyx XS sunt disponibile tuturor clientilor Orange si cei care vin la noi.