bonus pentru apelurile internationale primite

Este intotdeauna placut sa-i auzi pe cei dragi din strainatate. La Orange apelurile primite de peste hotare inseamna bonusuri.

In perioada promotionala, 1 iunie 2011 – 1 mai 2012, la Abonament pentru fiecare 10 minute de apeluri internationale primite in luna precedenta aveti bonus 10 minute in retea.

De exemplu, daca timp de o luna ati primit apeluri de peste hotare, care in total au durat 23 minute, la inceputul lunii urmatoare aveti bonus 20 minute gratuite.

Folositi minutele gratuite pentru apeluri in reteaua Orange sambata si duminica.

Bonusul promotional este valabil pentru toti clientii Abonament (persoane fizice si juridice), inclusiv Oficiu Acum, pentru apelurile voce si video internationale primite. Bonusul se calculeaza in baza numarului de minute pentru apelurile internationale primite in perioada de facturare anterioara si se aloca in ziua facturarii. Prima alocare a bonusului va avea loc incepand cu 1 iunie 2011. Bonusul alocat poate fi consumat pina la minutele incluse in pachet. Bonusul este valabil pana la urmatoarea zi de facturare (1 luna) si nu se transfera pentru luna urmatoare.

Versiunea Desktop