Cel mai rapid Internet 4G
150
GB lunar
Cu Internet Acum 190 lei
300 Mbps
Modem Wi-Fi 4G
Huawei E5785-320a

Alege Internet Acum 4G
cu și mai mult trafic Internet inclus în Abonament

Internet Acum 110
30 GB
110 lei lunar
Internet Acum 140
60 GB
Modem Wi-Fi 4G
99 lei
300
Mbps
140 lei lunar
Internet Acum 190
150 GB
Modem Wi-Fi 4G
1 leu
300
Mbps
190 lei lunar
Internet Acum 250
300 GB
Modem Wi-Fi 4G
1 leu
300
Mbps
250 lei lunar

Internet Acum Tabletă 60
10 GB
60 lei lunar

Abonamentul Internet Acum Tabletă 60 lei este disponibil doar la conectare, odată cu procurarea unei tablete de la Orange.


Abonamentele Internet Acum sunt disponibile la conectare, cu semnarea contractului pe minim 6 luni.

Cu modemul recomandat te bucuri de cea mai bună viteză Internet 4G din ţară.

Orange Moldova deține cea mai performantă rețea 4G în ce privește viteza de descărcare şi cea mai mare acoperire 4G conform măsurărilor efectuate efectuate în luna mai 2023 de experții Commsquare –lider internaționali în domeniul studiului calității rețelelor.

Viteza reală depinde de caracteristicile tehnice ale echipamentului utilizat de client.

Modemul la preț special este disponibil la semnarea sau prelungirea contractului pe minim 24 de luni

Vino în magazinele Orange sau cumpără online pe https://eshop.orange.md unul dintre abonamentele Internet Acum.


Toate opţiunile pot fi activate prin aplicația My Orange și pe my.orange.md.

Internet 10 GB 30 lei

 • Conţine 10 GB de trafic Internet
 • Se activează la necesitate
 • Valabilitate – 30 de zile din data activării
 • Preţ – 30 lei

Dublu Trafic 4G 100 lei

 • Dublează traficul din abonament
 • Se activează la alegere: pentru o singură utilizare sau cu abonare
 • Poate fi activată din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Traficul din opţiune se păstrează nelimitat
 • Disponibil doar pentru abonamentele Internet Acum 4G

Nopți Nelimitate 100 lei

 • Navighează nelimitat între orele 00:00-12:00, timp de o lună
 • Se activează doar cu abonare, din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Activarea opţiunii este posibilă în cazul în care nu ai datorii în cont şi dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • Opțiunea poate fi utilizată doar dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • La activarea opţiunii vei fi taxat integral, chiar dacă activarea opţiunii are loc în mijlocul perioadei de facturare

Upload rapid 50 lei lunar

 • Beneficiază de viteză de încărcare până la 50 Mbps în reţeaua 4G şi până la 5,4 Mbps în reţeaua 3G+, timp de o luna
 • Se activează doar cu abonare, din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Activarea opţiunii este posibilă în cazul în care nu ai datorii în cont şi dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • Opțiunea poate fi utilizată doar dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • La activarea opţiunii vei fi taxat integral, chiar dacă activarea opţiunii are loc în mijlocul perioadei de facturare.
Lista de preţuri

Orange Moldova aduce la cunoștință modificarea și completarea Condițiilor sale generale de furnizare a serviciilor de comunicații electronice accesibile publicului, și anume a prevederilor privind răspunderea în cazul neachitării facturii care sunt aplicabile persoanelor juridice și persoanelor fizice asimilate acestora. Aceste modificări și completări au fost elaborate ca răspuns la doleanțele și sugestiile corespunzătoare primite de la numeroși clienți și au scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare a serviciilor Orange Moldova.

Orange Moldova aduce la cunoștință modificarea și completarea Condițiilor sale generale de furnizare a serviciilor de comunicații electronice accesibile publicului, și anume a prevederilor privind răspunderea în cazul neachitării facturii care sunt aplicabile persoanelor juridice și persoanelor fizice asimilate acestora.

Aceste modificări și completări au fost elaborate ca răspuns la doleanțele și sugestiile corespunzătoare primite de la numeroși clienți și au scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare a serviciilor Orange Moldova.

Noile condiții vor intra în vigoare în perioada 16.07.2024 – 16.08.2024, la data de facturare a clientului. Însă, dacă Clientul are încheiat cu Orange Moldova un acord adițional, noile condiții vor intra în vigoare la expirarea termenului acordului adițional.

În conformitate cu noile condiții, termenul de achitare a facturii rămâne neschimbat, 20 zile calendaristice de la data de facturare, însă, dacă clientul are o vechime în rețea de cel puțin 12 luni, atunci, prin derogare de la regula generală:

 • Apelurile de ieșire și accesul la Internet se suspendă numai dacă clientul nu achită factura în termen de ~50 zile (adică o lună + 20 zile) de la data de facturare;
 • Apelurile de intrare se suspendă numai dacă clientul nu achită factura în termen de ~90 zile (adică 3 luni) de la data de facturare;
 • În schimb, în caz de neplată a facturii în termen de 20 zile de la data de facturare, Orange Moldova va percepe o penalitate în cuantum de 0,05% din suma restantă pentru fiecare zi de întârziere a plății, dar nu mai mult decât pentru ~72 zile (~10 zile + 2 luni). Penalitatea se va factura pentru fiecare perioadă de facturare, la următoarea dată de facturare. Pentru neachitarea facturilor emise până la intrarea în vigoare a noilor condiții, penalitatea nu se percepe;
 • Pentru reconectare, clientul va trebui să achite integral suma restantă.

Clienții care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul de a rezolvi contractul, fără penalizări, prin notificare scrisă transmisă către Orange Moldova până la data intrării în vigoare a modificării. În caz contrar, se va considera că au acceptat modificarea respectivă.

Dacă Clientul are încheiat cu Orange Moldova un acord adițional și nu este de acord cu această modificare, el are dreptul de a rezolvi contractul doar cu efect din data expirării termenului acordului adițional.

Dacă Clientul are încheiat cu Orange Moldova un acord adițional și dorește ca noile condiții să înceapă să se aplice contractului său înainte de expirarea termenului acordului adițional, Clientul va semna cu semnătură electronică calificată cererea privind aplicarea modificărilor la condițiile generale și o va expedia la adresa corporate@orange.md până la data de 16.07.2024.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul 700, sau de la Reprezentantul Vânzări Corporative Orange, sau în magazinele Orange (lista magazinelor, adresele și programul de funcționare al acestora sunt afișate pe www.orange.md).

Vă mulțumim pentru fidelitatea dvs. și pentru încrederea pe care ne-o acordați.

Cu stimă,
Orange Moldova

Abonamente Internet Acum retrase din 21.03.2023

Internet Acum 90
30 GB
10 GB după 24 luni
90 lei lunar
Internet Acum 120
60 GB
20 GB după 24 luni
120 lei lunar
Internet Acum 170
120 GB
40 GB după 24 luni
170 lei lunar
Internet Acum 230
Nelimitat
300 GB în primele 24 luni
100 GB după 24 luni
230 lei lunar

Internet Acum Tabletă 50
5 GB
50 lei lunar

Abonamentul Internet Acum Tabletă 50 lei este disponibil doar la conectare sau transfer de la Internet Acum PrePay, odată cu procurarea unei tablete de la Orange.


Condiţiile de utilizare a ofertei „De 3 ori mai mult trafic lunar Internet Acum”

 1. Prezenta ofertă poate fi activată pentru abonamentele Internet Acum 4G 90 lei, 120 lei, 170 lei şi Internet Acum Nelimitat 230 lei (abonamente eligibile), la conectare, portare sau transfer de la Orange Internet Acum PrePay în perioada 24.03.2021-21.03.2023, cu semnarea contractului pe minim 12 luni.
 2. Oferta nu poate fi activată dacă contractul Clientului pentru un alt abonament eligibil a fost rezolvit de Client sau din motive imputabile Clientului în perioada promoţiei, inclusiv prin portare sau transfer la serviciul Orange Internet Acum
 3. În cadrul ofertei, Clientul beneficiază de triplu trafic lunar inclus în abonament, timp de 24 luni consecutive. Dacă data activării ofertei nu coincide cu data de facturare a Clientului, perioada de 24 luni include prima luna incompletă.
 4. Traficul lunar suplimentar poate fi utilizat numai până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului lunar standard inclus în abonament. Traficul suplimentar neutilizat în cursul perioadei de facturare nu se transferă pe perioada de facturare următoare şi se anulează.
 5. În cazul suspendării contractului, perioada în care se alocă triplu trafic lunar inclus în abonament nu se prelungeşte. Perioada în care contractul este suspendat nu se include în perioada minimă a contractului asumată de Client.
 6. În cazul schimbării abonamentului pe altul ineligibil, oferta se anulează ireversibil, fără însă a afecta angajamentul Clientului privind respectarea perioadei minime a contractului. În cazul schimbării abonamentului pe abonamentele 4G Acasă Nelimitat 250 lei sau 4G la Birou Nelimitat 250 lei, pentru perioada rămasă din cele 24 luni se va aplica oferta 100 GB bonus lunar cu 4G Acasă Nelimitat şi 4G la Birou Nelimitat”.
 7. În cazul nerespectării perioadei contractuale minime din motive imputabile Clientului (de ex. rezoluţiunea contractului pentru abonament de către Client din motive neimputabile Orange Moldova, inclusiv prin portare sau transfer la Orange Internet Acum PrePay, ori de către Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul de a încasa de la Client o penalitate egală cu 50% din plata lunară de abonament (la data survenirii condiţiei respective) înmulţită cu numărul de luni rămase până la expirarea perioadei contractuale minime. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada contractuală minimă (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preţ promoţional şi/sau în rate), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 8. Oferta nu este compatibilă cu alte oferte similare.
 9. Notă: Clienţii care deţin abonamente eligibile la data lansării ofertei pot activa oferta prin intermediul paginii web sau aplicaţiei My Orange, în aceleaşi condiţii, pentru o perioadă de 12 luni, la achitarea unei plăţi unice de 100 lei.

Abonamente retrase din oferta comercială

Abonament Traficul inclus lunar trafic gratuit după 1 an trafic gratuit după 2 ani trafic gratuit după 3 ani
Internet Acum 80 lei 2 GB - - -
Internet Acum 3G/4G 100 lei 5 GB +2 GB +5 GB +5 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 3G/4G 150 lei 10 GB +5 GB +10 GB +10 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 3G/4G 200 lei 20 GB +7.5 GB +15 GB +15 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 3G/4G 250 lei 25 GB / 30 GB
+ Nopti Nelimitate
+10 GB +20 GB +20 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 3G/4G 300 lei 30 GB / 50 GB +15 GB +30 GB +30 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 4G 110 lei 7 GB +2 GB +5 GB +5 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 4G 160 lei 15 GB +5 GB +10 GB +10 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 4G 200 lei 30 GB - - -
Internet Acum 4G 220 lei 25 GB +7.5 GB +15 GB +15 GB
+ Upload Rapid option
Internet Acum 4G 250 lei 45 GB - - -
Internet Acum 4G 260 lei 35 GB +10 GB + 20 GB + 20 GB
+ Upload Rapid option

După consumarea traficului inclus în abonamentul Internet Acum 4G, viteza de navigare scade la:

 • 128 kbps descărcare / 64 kbps încărcare pentru abonamentele Internet Acum 80 lei si Internet Acum 100 lei,
 • 256 kbps descărcare / 128 kbps încărcare pentru celelalte abonamente Internet Acum si Internet Acum 4G

Traficul la viteză redusă este gratuit.