WOW! Stau pe net cât vreau!
2GB
la doar 25 lei
Pentru 7 zile

Cu noile opțiuni Orange PrePay ai minute și Internet cât vrei

Poți alege între opțiunile pe 7 zile sau pe 30 de zile, cu reactivare automată, ca să te bucuri de mai multă comunicare cu mai mult Internet și minute naționale până la nelimitat

2 GB
pe 7 zile la doar 25 lei
Apeluri nelimitate naţionale
+ 20GB

pe 7 zile la 150 lei
Extra optiunea 40 lei
60 minute/SMS naţionale
+
500 MB
Extra optiunea 60 lei
100 minute/SMS naţionale
+
1 GB
+
Apeluri Nelimitate cu Număr Magic

Activează prin MyOrange sau 100

Condiţii de utilizare a opțiunilor Internet și Extra

Extra Opţiunile 60 lei şi 40 lei sunt valabile 30 zile. Minutele/SMS incluse în extra Opţiuni reprezintă cantitatea totală de minute şi/sau SMS disponibile în cadrul opţiunii.

Minutele naţionale incluse în opţiuni nu pot fi utilizate pentru apeluri spre regiunea Transnistreană şi numere cu tarif special (premium). Minutele/SMS/MB incluse în opţiuni nu sunt valabile în Roaming şi nu se transferă pe perioada următoare.

Când rămân mai puţin de 20MB (pentru opţiunea „2GB pe 7 zile”) sau la expirarea opţiunii (pentru toate opţiunile, cu excepţia opţiunilor pentru 1 zi), opţiunea se reactivează automat, în cazul în care clientul dispune de credit mai mare sau egal cu preţul opţiunii, care se percepe la fiecare reactivare. Opţiunile se dezactivează automat dacă, în decurs de 21 (pentru opţiunile cu valabilitate de 7 zile) sau 62 zile (pentru extra Opţiuni) de la expirare, contul clientului nu a fost suplinit cu suma necesară pentru achitarea preţului opţiunii.

Opţiunile pentru 1 zi sunt valabile 24 ore din momentul activării.

Condiţiile de utilizare a opţiunilor Nelimitat

  1. Clientul va utiliza opţiunea cu bună credinţă. Clientul va folosi opţiunea numai pentru uzul propriu şi nu o va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a opţiunii, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare. Prin „folosire abuzivă a opţiunii” se înţelege, de asemenea, printre altele, efectuarea de apeluri nelimitate în reţea (i) către mai mult de 20 numere telefonice diferite în cursul oricăror 24 de ore consecutive, şi/sau (ii) către mai mult de 100 numere telefonice diferite în cursul perioadei de valabilitate a opţiunii de 15 zile consecutive.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze opţiunea, fără nicio compensare, (2) să refuze activarea unei noi opţiuni ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale nelimitate, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client