Precomandă noul
Galaxy S20 S20+ S20 Ultra
și poți primi cadou noile Galaxy Buds+

Căştile Galaxy Buds+ se oferă gratis la procurarea Galaxy S20 | S20+ |S20 Ultra, cu precomandă.
Vânzările către clienţii care au făcut precomandă vor avea loc în perioada 6-15 martie 2020.

Telefonul care va revoluționa fotografia
Descoperă Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra. Cu video 8K schimbă modul în care faci atât înregistrări video, cât și fotografiile— și 5G care revoluționează distribuirea conținutului. 1 Dacă adaugi securitatea Samsung Knox, bateria inteligentă, procesorul puternic și spațiul masiv de stocare — dispozitivele din seria Galaxy S20 îți dezvăluie o nouă eră a telefoniei mobile.
Un salt imens în rezoluția și zoom-ul fotografiei de pe mobil

Rezoluție înaltă

Rezoluția de 108 MP îți permite să apropii imaginea oricât ai nevoie

Galaxy S20 & Glaxy S20+

64 MP

Galaxy S20 Ultra

108 MP

Mult mai performant decât modele din categoria cu 12 megapixeli, Galaxy S20 Ultra îți oferă milioane de pixeli în plus în fiecare fotografie. Ceea ce înseamnă că, pentru prima oară, poți apropia imaginile pentru a vedea detalii pe care nu le-ai observat până acum.

Zoom-ul nostru îți oferă experiențe nemaiîntâlnite până acum la un telefon mobil

Space Zoom

Mărește imaginea de 100 de ori pentru a observa cadre pe care nici nu le-ai observat până acum 4

Galaxy S20 & Glaxy S20+

3x

Zoom optic hibrid

Până la 30x

Zoom super rezoluție5


Galaxy S20 Ultra

10x

Zoom optic hibrid

Până la 100x

Zoom super rezoluție5

Cea mai avansată funcție de zoom a noastră de până acum începe cu Zoom optic hibrid 10X, asigurat de o lentilă revoluționară poziționată vertical și un senzor de imagine de înaltă rezoluție. Iar împreună cu Zoom super rezoluție cu AI, ajungi exact în centrul acțiunii și captezi momente pe care nu le-ai fi putut observa până acum.

*Imagine simulată în scopuri demonstrative.

Să se facă noapte
Bright Night
Dimensiunea senzorului este aproape triplată, permițându-ți să faci mai multe poze noaptea

În condiții de lumină slabă, sistemul de camere profesionale captează mai multe fotografii în același timp, combinându-le într-un cadru uimitor, fără a se pierde din claritate. Datorită senzorilor de imagine mai mari și AI, Night Mode îți permite să faci pe timp de noapte fotografii la fel de clare ca ziua. 6

Cadrele video 8K revoluționează modul în care faci fotografii și înregistrezi
Video 8K
În prezent, este cea mai înaltă rezoluție video de pe un smartphone

Am trecut de la rezoluția mobilă 4K direct la cea 8K. Este de 4 ori mai mare decât UHD și de 16 ori mai mare decât FHD. Asta îți permite să imortalizezi momente la rezoluție extrem de clară.

CADRE VIDEO 8K
Poți extrage chiar și cadre statice de 33 MP dintr-o înregistrare video 8K

Este o metodă complet nouă de a capta imagini statice de fiecare dată când apeși pe butonul de înregistrare. Video 8K transformă fiecare cadru într-o imagine statică de înaltă rezoluție, pe care o poți apropia pentru a obține cadre unice.

8K Videoclip |33 MP Static
Stabil. Și mai stabil. Super stabil
SUPER STEADY
Funcția IA sofisticată stabilizează imaginea video precum o cameră de acțiune

Senzorul mai mare și stabilizatorul echilibrează mișcarea camerei, pentru ca imaginea obținută să nu devină neclară sau instabilă, ci să iasă perfect.

Captură unică
O metodă total nouă de a capta un cadru și de a-l converti în diverse formate

Single take este transformat în modul Pro. Datorită AI-ului revoluționar, poți să filmezi până la 10 secunde și să obții o varietate de formate — permițându-ți să alegi stilul perfect pentru momentul respectiv, fără a mai fi nevoie să filmezi din nou.7

Selectează modul Single Take pentru cameră și apasă declanșatorul.Mișcă-te aproximativ 3 -10 secunde pentru a imortaliza întreaga scenă.

*Imagine simulată în scopuri demonstrative.
Baterie pentru întreaga zi
Telefonul rămâne încărcat în continuare…

Bateriile noastre sunt rezistente, având o putere maximă de 5.000 mAh (utilizare tipică)8. Însă sunt și inteligente, adaptându-se la obiceiurile tale de folosire, pentru a economisi energie și a dura mai mult cu o singură încărcare.9


Note

*Toate specificațiile și descrierile oferite aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului document și produsului descris oricând, fără a avea obligația de a anunța o astfel de modificare. Toate funcțiile, opțiunile, specificațiile, interfața grafică și alte informații privind produsul oferite în acest document, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Conținutul ecranului este obținut din imagini simulate și are doar scop demonstrativ.

 1. Cadre video 8K îți permite să captezi fotografii de 33 MP direct dintr-un video 8K.
 2. Disponibilitatea opțiunilor de culoare poate depinde de țară sau furnizor.
 3. Camera de 108 MP este disponibilă numai la Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20 și S20+ au camere de 64 MP.
 4. Zoom optic hibrid 10X și Zoom super rezoluție 100X sunt disponibile doar la Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20 și S20+ au Zoom optic hibrid 3X și Zoom super rezoluție 30X.
 5. Zoom super rezoluție include zoom digital, care poate provoca deteriorarea imaginii.
 6. Senzorul de imagine de pe Galaxy S20 Ultra este aproximativ de 2,9 ori mai mare decât cel de pe Galaxy S10. Senzorul de imagine de pe Galaxy S20 și S20 este aproximativ de 1,7 ori mai mare decât cel de pe Galaxy S10.
 7. Formatul și cantitatea medie a rezultatelor modului Captură unică pot diferi în funcție de captura originală.
 8. Necesită o conexiune 5G optimă. Serviciile 5G sunt acceptate doar în locații care dispun de rețea 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediul de utilizare.
 9. Bateria (utilizare tipică) de 5.000 mAh este disponibilă numai pe Galaxy S20 Ultra. Baterie telefonului Galaxy S20 este de 4.000 mAh (utilizare tipică), iar a telefonului Galaxy S20+ este de 4.500 mAh (utilizare tipică). Valoare standard testată în condițiile unui laborator terț. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este 3.880 mAh pentru Galaxy S20, 4.370 mAh pentru Galaxy S20+ și 4.855 mAh pentru Galaxy S20 Ultra. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.
 10. Estimare în funcție de profilul de utilizare al unui utilizator mediu/obișnuit. Evaluare independentă efectuată de Strategy Analytics în perioada 13.01 - 24.01 2020 în SUA și Regatul Unit, cu versiuni pre-lansate ale SM-G980, SM-G981, SM-G985, SM-G986 și SM-G988, cu setările implicite, folosind rețele LTE, 5G Sub6 (NU au fost testate pe rețea 5G mmWave) Durata de viață efectivă a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, caracteristicile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări, precum și mulți alți factori.
 11. Cifră valabilă doar pentru un spațiu de stocare total de 1,5 TB (memorie internă 512 GB + memorie externă 1 TB via card microSD), presupunându-se că o imagine = 2 MB. Numărul real de fotografii care pot fi stocate depinde de setările camerei tale. Simulare a spațiului de stocare exclusiv a software-ului și aplicațiilor preinstalate. Spațiul de stocare real poate varia în funcție de țară, model, dimensiunea și formatul fișierului.
 12. Disponibil în variantele de 512 GB (Galaxy S20+ 5G și S20 Ultra 5G/LTE) și 128 GB (Galaxy S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G și S20 Ultra 5G/LTE). Capacitate maximă de stocare de 1,5 TB disponibilă exclusiv pentru modele Galaxy S20+ 5G și S20 Ultra 5G/LTE de 512 GB cu card microSD de 1 TB. Memoria internă reală poate varia în funcție de software-ul preinstalat.
 13. Cartela MicroSD este comercializată separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau operator.
Versiunea Desktop