Angajatorul #1 - Top Employer

Orange în Moldova a obţinut certificarea Top Employer 2019

Orange în Moldova a fost recunoscută oficial de către Institutul independent Top Employers ca fiind un Angajator de Top 2019, grație practicilor de resurse umane și condițiilor excelente de lucru ale angajaților.

Orange a obţinut distincţia Top Employer Moldova şi Top Employer Europe pentru al 6-lea an consecutiv. În cadrul Grupului, deţinem certificarea Top Employer Global 2019 pentru al 4-lea an consecutiv.

Institutul Top Employers evaluează participanții printr-un studiu global privind practicile din domeniul resurselor umane. Studiul cuprinde peste 100 de întrebări ce acoperă peste 600 de practici posibile, grupate pe 10 teme, printre care cultura organizaţională, on-boarding, planificarea resurselor, instruire şi dezvoltare, managementul talentelor, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, carieră şi politica de remunerare și beneficii.

Institutul evaluează punerea în aplicare a acestor practici și analizează modul în care sunt susținute prin politici, strategie, acţiuni concrete şi tehnologia de măsurare.

Elvira Neamţu

Director Resurse Umane Orange Moldova

„Certificarea Top Employer este o dovadă a faptului că politicile şi practicile noastre în domeniul resurselor umane se raportează la standardele europene şi mondiale din domeniu. Vom continua să fim în permanent dialog, pentru a asculta, a promova şi integra practicile de top în compania noastră. Distincţia conferită este recunoaşterea efortului şi a contribuției fiecărui angajat”.

Versiunea Desktop