Angajatorul #1 - Top Employer

Orange în Moldova a obţinut certificarea Top Employer 2020

Orange Moldova a fost recunoscută oficial de către institutul Top Employers ca Angajator de Top 2020 în Republica Moldova pentru al 8-lea an consecutiv, îar în cadrul Grupului – pentru al 6-lea an consecutiv.

Organizațiile certificate ca angajatori de top sunt recunoscute pentru standardele excelente de Resurse Umane şi furnizarea către angajați a celor mai bune condiţii de lucru şi practicile progresive în suportul angajaţilor. Orange Moldova a demonstrat, în repetate rânduri că practicile de a asculta şi a răspunde nevoilor angajaților săi a fortificat statutul de angajator digital şi uman.Certificarea angajatorilor de Top se realizează prin intermediul unui sondaj care cuprinde peste 100 de întrebări şi care acoperă peste 600 de practici în domeniul Resurselor Umane, structurate pe 10 teme: strategia pentru talente, planificarea forței de muncă, achiziția de talente, on-boarding, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea Leadership-ului, managementul carierei și succesiunii, compensare & Beneficii și cultură.

Institutul Top Employers este autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în practicile de Resurse Umane. Institutul favorizează accelerarea acestor practici pentru a îmbogăți lumea muncii. Prin programul de certificare al Institutului, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute drept angajatori pentru care merită să lucrezi. Înființat în urmă cu mai bine de 28 de ani, Institutul Top Employers a certificat peSiste 1600 de organizații din 119 țări / regiuni. Acești angajatori de top certificaţi au un impact pozitiv asupra vieții a 6 900 000 de angajați la nivel global.

Elvira Neamţu

Director Resurse Umane Orange Moldova

„Certificarea Top Employer este o dovadă a faptului că politicile şi practicile noastre în domeniul resurselor umane se raportează la standardele europene şi mondiale din domeniu. Vom continua să fim în permanent dialog, pentru a asculta, a promova şi integra practicile de top în compania noastră. Distincţia conferită este recunoaşterea efortului şi a contribuției fiecărui angajat”.

Versiunea Desktop