Angajatorul #1 - Top Employer

Pentru al patrulea an consecutiv, Orange Moldova a obţinut certificarea  Top Employer Moldova şi Top Employer Europa. În 2016 Orange a obţinut, in premieră, titlul de angajator de top la nivel mondial - Top Employer Global - graţie succeselor obţinute în domeniul politicilor de resurse umane în 29 de ţări ale Grupului Orange, pe 5 continente.

Institutul Top Employer din Amsterdam certifică, la nivel global, excelența în privința condițiilor pe care companiile le creează pentru angajații lor, astfel încât să susțină o cultură și o organizație sănătoasă. Certificarea are la bază un studiu comparativ al celor mai bune practici de resurse umane din întreaga lume. Pe lângă managementul performanţei, politica de compensații si beneficii, dezvoltarea profesională este una dintre cele mai importante direcții ale strategiei Orange pentru angajați.

Elvira Neamţu

Director Resurse Umane Orange Moldova

„Pentru noi, certificarea Top Employer este o confirmare a valorii programelor implementate în scopul creării unui mediu de lucru deosebit. Această recunoaştere stabileşte totodată un punct de referinţă pentru viitor şi ne determină să muncim în continuare pentru a asigura un nivel înalt de performanţă în toate ariile de activitate”.

Versiunea Desktop