11.11.2008 toate
Internet de la Orange

Astazi, 11 noiembrie, a avut loc conferinta de presa in cadrul careia a fost anuntat faptul ca Orange devine un operator Internet si a fost prezentat serviciul Orange Internet Acum.

Olaf Swantee, Vice Presedintele France Telecom, presedinte al grupului Orange, a efectuat o vizita de lucru in tara noastra, pentru a lansa oficial aceasta activitate noua pentru Orange Moldova.

Orange Internet Acum este imediat si constituie solutia perfecta pentru a naviga pe Internet acasa, la birou sau la facultate.

In plus, el functioneaza pe teritoriul intregii tari, atat in orice spatiu deschis, cit si in incaperi.


Orange Internet Acum:
  • permite o conectare imediata, iar instalarea este foarte simpla – doar in cateva minute clientul este conectat la Internet la viteza inalta si fara fir.
  • ofera acces la Internet local si international, fapt care contribuie la utilizarea postei electronice, descarcarea fisierelor la o viteza inalta si browsing.
  • accesul la Internet este nelimitat iar conexiunea este neintrerupta
  • preturile la serviciu si modem sunt mai mult decat accesibile
  • accesul la Serviciul Clienti este asigurat, iar plata este inclusa in factura pentru serviciile voce
  • Orange Internet Acum functioneaza la viteza de pana la 7.2 Mbps in Chisinau si Balti si de pana la 236 Kbps in toata tara

La alegerea utilizatorului sunt prezentate mai multe modeme si abonamente cu volum diferit de trafic la viteza inalta.

abonamenteplata lunaratrafic inclus la viteza
inalta de navigare
optiunea "Inca o data"
Internet Acum 150 lei 150 lei 4 GB + 4 GB pentru 100 lei
Internet Acum 250 lei 250 lei 12 GB + 12 GB pentru 100 lei
Internet Acum 300 lei 300 lei 24 GB + 24 GB pentru 100 lei

La epuizarea volumului de trafic inclus in abonament, accesul la Internet nu este intrerupt, iar clientul continua sa navigheze la viteza de pana la 128 Kbps. In plus, el poate beneficia de un volum de trafic egal cu cel initial, activand optiunea "Inca o data" pentru 100 de lei. Traficul la viteza inalta neconsumat se transfera pe luna urmatoare in marimea unui abonament.

modelpret promotionalpret standard
Modem E160 49 lei 999 lei
Modem E220 499 lei 1299 lei
Modem E170 1199 lei 1899 lei
Data Card ZTE MF330 1299 lei 1999 lei


De asemenea, Orange ofera mai multe tipuri de computere portabile la un pret avantajos pentru a avea acces la Internet oriunde si oricand. Aceste computere sunt disponibile in credit.


Cum poate fi utilizat 1 GB de trafic Internet
  • pentru a naviga pe 3500 de pagini web, sau
  • pentru a expedia sau a primi 175 000 de mesaje electronice, sau
  • a descarca circa 230 de melodii in format MP3, sau
  • pentru a primi 1 000 de imagini cu rezolutia aproximativa de 0,5 megapixeli

Cum functioneaza Orange Internet Acum

Orange Internet Acum poate fi utilizat in baza tehnologiei 3G+, pe care Orange a lansat-o deja in Chisinau si Balti, si care in curand va fi disponibila in cele mai mari orase. In celelalte localitati din tara Orange Internet Acum functioneaza in baza tehnologiei EDGE, care acopera 99.1% din populatie.

Ce urmeaza?

Cu suportul Tehnocentrului din cadrul Grupului Orange si celor 10 laboratoare Orange din toata lumea, mai multe inovatii vor fi lansate in curand in Moldova.

Sergiu Postica, Directorul de proiect „Orange Internet”: “Lansarea Orange Internet Acum constituie primul pas al companiei noastre spre prestarea unei game noi de servicii. Confortul utilizarii Internet-ului in banda larga nu este suficient de raspandit in Moldova. Ofertele de PC si Orange Internet Acum vor facilita accesul locuitorilor tarii noastre la sursa globala de informatii oriunde si oricand.”

Versiunea Desktop