De 10 ani, la Orange fanii sunt adevăratele vedete ale fotbalului

De 10 ani, la Orange fanii sunt adevăratele vedete ale sportului. De 10 ani, compania aduce mai aproape de fiecare cele mai tari evenimente naţionale şi internaţionale, pentru ca fiecare să trăiască la maxim experienţe incomparabile. Printr-un parteneriat de succes cu Federaţia Moldovenească de Fotbal, de 10 ani, Orange oferă microbiştilor cel mai aşteptat meci al anului - Cupa Moldovei Orange.

Ludmila NISTORICĂ, Director Marketing şi Comunicare: „La Orange ştim că fotbalul este cel mai iubit sport al microbiştilor din Moldova şi suntem foarte mândri că de 10 ani, am reuşit să susţinem şi să împărtăşim pasiunile clienţilor noştri. Pentru noi este foarte important ca toţi cei aflaţi în reţeaua noastră să se bucure de acces la evenimente sportive şi să trăiască spectacolul fotbalist din plin. Pentru aceasta dezvoltăm continuu  produse, servicii inovative, concursuri interactive dedicate  microbiştilor. Suntem pregătiţi să oferim experienţe unice şi în continuare. Pentru că totul abia începe.”

Pavel CIOBANU, Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Moldova: „Orange este un partener fidel al fotbalului şi asta înseamnă foarte mult pentru dezvoltarea acestui sport în Moldova. Pentru Cupa numită – Cupa Moldovei Orange – au jucat peste 60 de echipe de la începutul calificărilor. Ne dorim ca acest parteneriat de succes cu Orange să continue pentru a aduce plus valoare atât fotbalului moldovenesc, cât şi microbiştilor.”

Competiţia finală pentru Cupa Orange s-a dat între Zaria Bălţi şi Sheriff Tiraspol. Lupta pentru trofeu a fost încinsă, iar mii de spectatori aflaţi în tribune au asistat la un spectacol fotbalistic impresionant. Trofeul a fost câştigat de Sheriff Tiraspol, echipă care a marcat 5 goluri în poarta adversară. Microbiştii moldoveni s-au bucurat din plin de duelul de zile mari pe stadionul Zimbru din capitală.

Igor MÂRZA, suporter: „Meciul de astăzi a fost unul frumos, iar eu alături de prietenii mei ne-am simţit foarte bine. Suntem fanii echipei Sheriff Tiraspol, iar scorul de pe tabla de marcaj nu ne face decât să ne bucurăm pentru ea.”

Ion POPESCU, suporter: „Am venit la meci împreună cu familia mea. Tradiţional, fotbalul aduce cu sine multe surprize. În meciul de astăzi repriza secundă a fost mai spectaculoasă decât prima. Le doresc succes fotbaliştilor, iar pe viitor să asistăm la meciuri cât mai frumoase.”

Orange Moldova este un susţinător fidel al sportului. De 10 ani, sportivii moldoveni se bucură de susţinerea companiei la diverse competiţii, naţionale şi internaţionale.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.    Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1000 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.