Orange Moldova a sărbătorit 10 ani la Cahul împreună cu Carla’s Dreams

Locuitorii oraşului Cahul au celebrat 10 ani de reuşite împreună cu mai mulţi artişti notorii din Moldova: Nelly Ciobanu, Ionel Istrati, SunStroke Project şi adorabila trupă Carla’s Dreams.

Peste 10 mii de oameni s-au adunat în Piaţa Independenţei pentru a se distra din plin în seara de 19 iunie şi a marca împreună cu Operatorul de telefonie mobilă #1 un nou început.

Oraşul Cahul a devenit primul oraş din ţară, unde a fost lansat proiectul pilot pentru prestarea serviciilor fixe si convergente de la Orange.

Nicolae Dandis, primarul oraşului Cahul: „Astăzi este o zi importantă. Împărtăşim împreună cu prietenul nostru compania Orange Moldova bucuria celebrării aniversării de 10 ani. Cu ajutorul primului operator de telefonie mobilă au fost realizate mai multe proiecte sociale şi culturale importante: amenajarea terenurilor de joacă, crearea spaţiilor digitale în Universitatea din Cahul şi şcoala internat, mai multe evenimente culturale, cum ar fi festivalul Faces of Friends şi Orange Cinema Tour. Astăzi ne bucuram împreună pentru acest concert minunat şi pentru faptul că suntem primii în ţară care putem accesa servicii fixe de Internet şi Televiziune de calitate de la Orange.”

Julien Ducarroz , Director General Orange Moldova: ”Mă bucur că sărbătorim împreună cu voi cei 10 ani ai brandului Orange Moldova și sunt fericit pentru că prin această aniversare totul abia începe. Pentru Orange, oraşul Cahul a fost mereu un oraş strategic și s-a bucurat de o atenție deosebită cu investiții majore în proiecte culturale şi activităţi digitale pentru copii şi părinţi. Astăzi, locuitorii orașului Cahul sunt primii din țară care se bucură de servicii fixe de Internet şi Televiziune digitală în cadrul proiectului pilot Orange. Vă invit azi pe toți să sărbătorim împreună cu Carla’s Dreams.”

Cei 10 ani de reuşite au fost sărbătoriţi până seara târziu. Toate realizările brandului Orange se datorează celei mai mari familii din Moldova, care numără peste 2 600 000 de oameni şi reţelei de încredere 4G cât şi celei mai extinse reţele de vânzări şi celor peste 1200 de angajaţi care zi de zi se străduiesc să ofere o experienţă incomparabilă.

La Orange totul abia începe!