Valerian și orașul celor o mie de planete

Orange este partenerul blockbuster-ului lui Luc Besson, „Valerian și orașul celor o mie de planete”, realizat de Virginie Besson-Silla.

  • Orange susţine parteneriatele de cofinanţate, co marketing şi sponsorizare
  • Un videoclip unic cu making off-ul filmului şi imagini noi, realizate exclusiv pentru Orange, vor fi publicate în premieră astăzi pe OrangeSponsorsYou.com și pe fans.ocs.fr în Franța, urmate de noul trailerului extins lansat la mijlocul lunii iulie.

Orange anunță astăzi un nou parteneriat de cofinanţare, co marketing și sponsorizare pentru lansarea blockbuster-ului de vară al lui Luc Besson, Valerian și orașul celor o mie de planete. Acesta îi oferă drepturi de sponsorizare în Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

Noul parteneriat a determinat o implicare activă din partea Orange în întreaga industrie a filmului - de la investiții și producție până la distribuție. Furnizarea unui conținut extraordinar, inclusiv a filmului, este o componentă cheie în realizarea acestei ambiții.

Conţinut exclusive şi concursuri pe OrangeSponsorsYou.com

Începând de astăzi, pe OrangeSponsorsYou.com şi fans.ocs.fr, fanii SF-ului pot să privească making off-ul filmului Valerian și orașul celor o mie de planete, realizat exclusive pentru Orange. Lansarea versiunii extinse a trailerului produs şi de această dată special pentru Orange, va avea loc la mijlocul lunii iulie, demarând cu mai multe concursuri unice pe care Orange le va lansa pentru fanii filmului ca parte a angajamentului său de a răsplăti aceşti fani pentru pasiunea lor.

“Luând în vedere pasiunea pe care o au oamenii pentru film, credem că rolul nostru e să face filmele mai accesibile pentru fani,” spune Béatrice Mandine, Vicepreședinte Executiv, responsabil pentru Brand și Comunicații la Orange. “ Vrem să aducem în prim plan adevăraţii eroi ai filmului, pe cei care sunt în umbră, anume pe telespectatori. Vom realiza acest lucru prin intermediul campaniei noastre Orange Sponsors You, care ne va permite să îndreptăm lumina reflectoarelor pe fanii filmului și să răsplătim pasiunile lor pentru film unde, când și cu cine vor ei".

„Orange înțelege subtil industria cinematografică și pasiunea oamenilor pentru filme. Din acest motiv, a devenit un partener excelent care m-a ajutat să produc un film unic în opinia mea, un film pe care sper o să-l îndrăgiţi cu toţii ", a spus Luc Besson.

Filmul înseamnă emoţie. Trăieşte emoţia filmului cu Orange

La 1 iulie se vor lansa campaniile globale de marketing și de brand, inclusiv o nouă campanie globală de publicitate TV despre Orange film.

Ca parte a acestui parteneriat, oamenii vor fi recompensați cu acces fără precedent la conținut, oferte și experiențe unice, printre care:

  • Premiere exclusive ale filmului ecranizate în 26 oraşe unde Orange prestează servicii, adică pentru peste 20,000 clienţi din Europa
  • 20 pachete VIP pentru o excursie la Los Angeles sau Paris la premiera mondială / premiera franceză pe covorul roșu a lui Valerian și orașul celor o mie de planete
  • • Materiale exclusive, inclusiv making off-ul filmului şi accesul la concursuri publicate pe www.OrangeSponsorsYou.com
Valoarea Orange în cinematografie

Orange susține și contribuie la dezvoltarea filmului deja de mulţi ani. Ca partener principal al industriei cinematografice, Orange este implicat pe parcursul întregului proces, de la cofinanţare cu Orange Studio – care face anul acesta 10 ani - la distribuția de filme pe toate ecranele cu OCS şi în cadrul Orange Cinema.

Despre Valerian şi oraşul celor o mie de planete

Valerian şi oraşul celor o mie de planete este noul film de aventură al lui Luc Besson, legendarul regizor al filmelor Leon , Al cincilea element și Lucy, bazat pe o serie de benzi desenate inovatoare "Valerian and Laureline", create de Pierre Christin și Jean-Claude Mézières și publicate de Dargaud, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și regizori.

În secolul al 28-lea, Valerian (Dane DeHaan) şi Laureline (Cara Delevingne) sunt o echipă de operatori speciali care au misiunea de a menține ordinea pe teritoriile umane. Aflaţi în subordinea Ministrului Apărării, cei doi s-au angajat într-o misiune în orașul uimitor Alpha - o metropolă în continuă expansiune, unde speciile din tot universul s-au adunat de-a lungul secolelor pentru a împărtăși reciproc cunoștințele, inteligența și culturile. Există un mister în centrul Alpha, o forță întunecată care amenință existența pașnică a orașului de o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să se deplaseze pentru a identifica amenințarea și pentru a proteja nu numai Alpha, ci și viitorul universului.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.