Afaceri
Gestionez afacerea mea mai ușor ca niciodată

Super oferta pentru persoanele juridice
2 luni de Abonament gratuit la conectare

Cauţi oferte avantajoase pentru afacerea ta?

Vino acum în magazinele Orange, conectează linii noi Voce sau Internet Acum de la 150 lei şi beneficiezi de o super ofertă pentru persoane juridice – 2 luni de Abonament gratuit.

Planurile tarifare eligibile pentru ofertă
Abonamente Telefonie Mobilă Abonamente Internet Acum
Business Nelimitat 150 lei
Business Nelimitat 200 lei
Business Nelimitat 350 lei
Business Nelimitat 600 lei
Business Nelimitat 1000 lei
Business Nelimitat 1500 lei
detalii
Internet Acum 4G 160 lei
Internet Acum 4G 220 lei
Internet Acum 4G 260 lei
detalii
Delfin 4G 150 lei
detalii
4G la Birou 200 lei
4G la Birou 300 lei
detalii
Tigru 4G 175 lei
Tigru 4G 250 lei
Tigru 4G 400 lei
detalii
 
Condiții Ofertă
  1. Oferta „2 luni gratuit la conectare la Abonament sau Internet Acum de la 150 lei” este valabilă pentru persoane juridice care se conectează la Orange Abonament sau Orange Internet Acum cu o plată lunară de cel puţin 150 lei, în perioada 23 octombrie – 19 noiembrie 2017.
  2. Oferta este disponibilă la conectare, inclusiv prin portare de la alt operator, precum la transfer de la Orange PrePay sau Orange Internet Acum PrePay. Oferta nu este disponibilă la transfer de la alt abonament Orange.
  3. Conform ofertei, abonatul beneficiază de scutire de 100% la plata lunară de abonament pentru două perioade de facturare ce urmează după prima perioadă de facturare deplină de după conectare. Serviciile utilizate în afara abonamentului se achită conform Listei de preţuri Orange Abonament sau Ghidului de utilizare Orange Internet Acum, după caz. 
  4. În schimbul scutirii acordate, abonatul se obligă să respecte perioada minimă contractuală pentru abonamentul respectiv de 18 luni.
  5. În perioada minimă contractuală, trecerea la alt abonament, care presupune o plată lunară de abonament mai mică decât cea aplicabilă la conectare, nu se admite.
  6. În cazul nerespectării perioadei minime contractuale din motive imputabile abonatului (de pildă, rezilierea contractului din iniţiativa abonatului din motive care nu sunt imputabile Orange, inclusiv prin portare la alt operator, sau rezilierea contractului din iniţiativa Orange din motive imputabile abonatului), abonatul este obligat să achite Orange suma scutirii de care a beneficiat.
  7. Abonatul poate benefica de ofertele Orange privind procurarea dispozitivelor la preţ promoţional la abonamentul respectiv numai după 6 luni după conectare la acesta.