Toamna asta pui pe net tot ce-ţi trece prin cap

Acum la Orange ai cea mai bună ofertă în rate de până acum la smartphone-uri, abonamente cu trafic Internet din plin şi GB bonus ca să pui pe net tot ce-ţi trece prin cap.

Începe noul an de studii cu un nou smartphone. Orange îţi oferă cel mai bun preţ din ţară pentru Huawei P9 Lite, pe care îl găseşti acum la jumătate de preţ, doar 110 lei lunar şi 0 lei avans. Pe lângă preţul foarte bun, acest smartphone e dotat cu performanţe caracteristice telefoanelor de top, concentrate într-un design gândit aşa încât fiecare element contribuie la aspectul atât de atrăgător.

Cu un display de 5.2” FHD şi o gamă largă de culori, vei avea întotdeauna imagini clare şi te vei bucura de toate detaliile care contează. camera de 13 MP cu senzorul de imagine cu care este dotat, îmbunătăţeşte calitatea pozelor si a video-urilor capturate chiar şi în condiţii cu o  iluminare scăzută,  plus faci selfie-uri de înaltă calitate.

Huawei P9 lite te recunoaşte printr-o simplă atingere graţie senzorului de amprentă performant. Aşa vei putea debloca telefonul doar tu, păstrând datele din telefon în siguranţă.

Poţi alege pentru elevul tău şi smartphone-ul Lenovo Vibe B cu cea mai bună ofertă în rate. Cu doar 55 lei lunar şi 0 lei avans, te bucuri de un smartphone simpatic cu ecran de 4.5”

Vină în magazinele Orange sau intră pe eshop.orange.md şi descoperă toată gama de smartphoen-uri, tablete,  laptopuri, ceasuri şi brăţări inteligente la ce mai bună ofertă în rate de până acum.

Pe parcursul întregii campanii, când achiziționezi un smartphone 4G, Orange îţi mai oferă 10 GB bonus ca să ai net din plin ca să împărtăşeşti cu prietenii cele mai importante momente online şi să te bucuri de mai mult Internet.

Pentru rezultate de nota zece, ia-ţi un laptop sau o tabletă conectată la Internet. La Orange primeşti până la 60 GB bonus timp de 6 luni cu Internet Acum 4G şi ai un super preţ în rate pentru laptopul Acer cu Windows 10, doar 280 lei lunar şi pe care ţi-l oferim cu un rucsac stilat cadou.

Ca să profiţi din plin de informaţia pe care ţi-o poate oferi netul, ia-ţi acum tableta Huawei Media Pad T3 de 8”, cu o memorie internă de 16 GB, acum la doar 150 lei lunar şi 0 lei avans.

Postează ce vrei pe net şi de pe un număr PrePay. Acum, când te conectezi la PrePay,  primeşti 6GB trafic Internet gratuit, plus 3000 minute în reţea, timp de 1 an.

Distracție
Pune pe net tot
ce-ţi trece prin cap
Detalii aici Detalii aici Detalii aici
6 GB
+
3 000
minute în rețea
6 GB
+
3 000
minute în rețea
6 GB
+
3 000
minute în rețea