26.11.2008 toate
Legenda revine

Goran Bregovic revine la Chisinau. Dinozaurul muzicii balcanice va sustine un concert exceptional in capitala tarii noastre. Dupa doi ani, Orange invita din nou acest artist fascinant, care a cucerit inimile locuitorilor Moldovei.

Asadar, putin cate putin, cu acel calm binecuvantat care lumineaza un talent vadit, muzica originala a lui Goran Bregovic a castigat un numar enorm de admiratori in tara noastra. In ultimii ani compozitorul a atins o unda sensibila si in sufletele celei mai variate audiente din Europa si de peste hotarele ei, lasand-o sa guste din muzica sa deosebit de frumoasa si captivanta.

Interesul vadit fata de creatia lui Goran, foarte aproape de tezaurul poporului nostru, precum si rezonanta pe care a avut-o evenimentul de lansare a brandului Orange in Moldova, a determinat echipa companiei Orange sa-l mai aduca o data pe acest interpret la Chisinau.

Orange Moldova invita la acest concert toti admiratorii creatiei de o putere hipnotica a lui Goran Bregovic, pentru a savura timp de 2 ore o muzica intensa, viguroasa, colorata, pasionala, exotica si fascinanta.

Deci, in pragul sarbatorilor de iarna, Orange va asteapta la acest concert extraordinar, care va avea loc la Palatul National, in data de 15 decembrie, ora 19:00.

Concertul din Chisinau face parte dintr-un turneu international, care include Spania, Rusia, Austria, Suedia, Cehia, Polonia, Lituania.

Biletele pot fi procurate la casele Palatului National.
Telefon pentru informatii: 069202502, 202502.
Organizator Bisconcert.