21.11.2017

Trăieşte emoţia sărbătorilor cu Orange

Te-ai gândit ce vei oferi de sărbători sau ce vrei să primeşti în dar? Ca să eviţi pana de idei, Orange vine cu cele mai tari cadouri şi super oferte de sărbători.

Un nou smartphone de sărbători e întotdeauna o idee bună de cadou. Alege acum smartphone-ul 4G Samsung Galaxy J3 2017. Te va cuceri din prima cu finisajul lui metalic uimitor şi cameră foto de 13MP creată să faci poze memorabile, doar 125 lei lunar și 0 lei avans. În plus, primeşti husă cadou şi 10 GB bonus.

Ia-ţi acum un număr PrePay şi vei fi încântat de ofertă. Primeşti 5000 minute şi/sau SMS în reţea, plus 5 GB gratuit timp de 1 an.

Sărbătorile sunt pentru şi mai multă comunicare online. De aceea, iarna asta, cu noile abonamente Internet Acum 4G îţi oferim cu până la 40% mai mult trafic inclus și un modem Wi-Fi 4G performant AirBox2 la doar 1 leu.

În plus, te bucuri de super pret in rate la o tableta noua 4G, Lenovo Tab 4 7", la doar 75 lei lunar cu 0 lei avans

Petrece sărbătorile acasă, cu familia adunată în faţa televizorului şi privind ce vă place. Alege pentru casa ta serviciile fixe de la Orange. Pentru mai multe beneficii, combină serviciile de Internet şi TV Acasă cu numărul tău mobil Orange şi achiţi numai 50% primele 6 luni, iar al 2-lea TV îl privești complet gratuit. În plus, cu Love, ai smartphone-ul 4G Samsung Galaxy J3 în rate, la numai 60 lei lunar.

De sărbători, la Orange ai un motiv în plus să-i bucuri pe cei dragi cu un cadou cool şi util, pentru că ai 50% reducere la al doilea accesoriu sau smart object cumpărat. Răsfoieşte aici gama de accesorii şi smart objects.