04.12.2017

Christmas Fever continuă în Orășelul de Poveste Orange

Prilej de bucurie pentru toata lumea. Împreuna cu Orange trăiești cele mai emoţionante momente pe toata durata sărbătorilor de iarna. Astăzi, 5 decembrie, Orășelul de Poveste Orange, amplasat în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet din Chişinău, te aşteptă să savurezi din plin febra Crăciunului.

Pentru anul acesta am pregătit un concept inedit cu multă distracţie, condimentată cu muzică, activităţi pentru copii şi maturi, concursuri, premii şi, desigur, bucate delicioase şi showuri culinare de care na-i mai văzut până acum.

În premieră Parada Moşi Crăciunilor

Totul începe cu o paradă a Moși Crăciunilor. În premieră 250 de Moşi Crăciuni din toată ţara vor defila pentru a aduce feeria spiritului sărbătorilor de iarnă.

În jurul Europei în Orăşelul de Crăciun Orange

În acest an activităţile se vor desfăşura după un concept inedit . În fiecare săptămână, vom transforma  centrul Chişinăului într-o capitală europeana. Împreună vom vizita  Berlinul, Parisul, Praga şi Roma. Astfel, pe durata unei săptămâni, vom putea savura din muzica, bucatele şi băuturile acestor popoare europene, ceea ce ne va aduce atmosfera acestor destinații la noi acasă.

Emoţia unui săniuş adevărat cu cel mai uriaș tobogan pentru toata familia

O altă activitate, care te aşteptă pentru prima oară este Toboganul uriaş, adus din Italia, pentru ca tu să trăieşti  împreună cu toata familia emoţia unui săniuş adevărat.

Descoperă sărbătorile în Orăşelul de poveste Orange. Te aşteptăm cu drag, de dimineață până seara, ca să te bucuri din plin de magia Crăciunului.

Fii şi tu parte a celei mai inspirate poveşti din această iarnă.

Vino marţi, 5 decembrie, ora 18:00 să participam la cea mai grandioasă Paradă a Moş Crăciunilor şi să aprindem împreună mii de luminiţe colorate ale pomului de Crăciun Orange.

Deschiderea va continua cu un cadou muzical special - îndrăgiţii Brio Sonoris ne vor încânta cu cântece şi colinde inedite. Atmosfera de sărbătoare va dăinui în Orăşel zilnic cu disco şi flashmob - uri de excepţie.

Urmăreşte pagina noastră de facebook şi află ce surprize ţi-am pregătit în fiecare zi.

Vino în poveste. Intrarea e liberă.