04.12.2008 toate
beneficiati de toate avantajele celui mai popular pachet din Moldova
  • comunicati avantajos si in stil propriu cu optiunile tarifare Juno, Seara si Weekend, Standard
  • comunicati cu 3 prieteni la doar 60 bani/minut, utilizand gratuit, din prima zi, serviciul Numere Preferate
  • apelati la doar 2 lei/minut orice numar din Rusia, Romania sau Ucraina si la doar 3,3 lei/minut – orice numar din Europa si CSI, folosind Optiunile Strainatate
  • sunati catre orice numar din alte retele la 1 leu/minut cu Optiunea Alte retele, si vorbiti noaptea de la 5 bani/minut cu toti clientii Orange cu una din Optiunile Nocturna
  • beneficiati de bonus de la 50% la 100% din valoarea cartelei pentru reincarcari frecvente
  • comunicati cu persoana draga la doar 60 bani pentru un apel intreg deja dupa 6 luni cu PrePay, activand un Numar Magic
  • transferati sau primiti gratuit credit de la alti clienti Orange, oriunde ati fi, cu ajutorul serviciului Transfer Сredit
  • folositi numarul dumneavoastra Orange si in strainatate cu ajutorul serviciului PrePay Roaming
de sarbatori, gasiti cadoul la Orange

alegeti pachetul PrePay potrivit si beneficiati de bonus de 100 lei lunar timp de un anActivati orice pachet nou Orange PrePay de la 4 decembrie pana la 31 ianuarie 2009 si beneficiati de bonus in valoare de 100 lei lunar, timp de un an.

Veti putea folosi acest bonus pentru convorbiri cu toti cei 1 500 000 de clienti Orange in fiecare weekend pe parcursul unui an intreg.

Bonusul este valabil 30 zile.
Bonusul se consuma la tariful pentru apelurile in retea din optiunea tarifara Standard.

20 lei cadou pentru a incerca Pachete si Optiuni

Doar de sarbatori puteti beneficia de o reducere de 20 lei la activarea Optiunilor PrePay sau Pachetelor SMS si Orange World.

De asemenea, puteti beneficia de aceasta reducere la modificarea unui Numar Preferat.

Daca la data de 03.12.2008 ati fost deja utilizator PrePay, reincarcati contul cu cartela de la 50 lei in sus pana la 31.01.2009 si beneficiati de 20 lei cadou. Pentru a-i folosi, dupa reincarcare formati *100#  si alegeti serviciul, pe care doriti sa-l activati cu 20 lei reducere.

Cadoul se acorda la prima reincarcare in perioada 04.12.2008 – 31.01.2009 si poate fi folosit timp de 30 zile.

MMS la pret de SMS

Sunteti cu familia langa bradul de Craciun sau cu prietenii la sanius, iar la matineul festiv fetita dumneavoastra este cel mai frumos fulg de zapada? Doriti sa impartasiti aceste momente cu cei dragi?

Este usor - faceti o poza cu telefonul mobil si expediati imaginea imediat, deoarece de la 04.12.2008 pana la 31.01.2009 toate MMS nationale sau internationale transmise de dumneavoastra costa doar 60 bani pentru un mesaj.Daca vreti ca toata lumea sa vada creatia dumneavoastra, de la 04.12.2008 pana la 31.01.2009 expediati cu doar 10 bani MMS la numarul Albumului de Craciun 25286.

O va putea vedea oricine pe pagina www.orangeblog.md/album si pe pagina wap.orangeblog.md/album, accesibila de pe telefonul mobil.

PrePay Juno – oferta Orange pentru tineri

vorbeste cu toti prietenii tai din Juno la doar 70 bani/minut si primeste lunar Juno bonus

Spune colegilor sa activeze un pachet nou PrePay Juno sau sa formeze
*100*2#  dupa reincarcarea contului pentru a alege optiunea tarifara Juno.

Ambii veti primi lunar Juno bonus echivalent cu creditul consumat in luna precedenta pentru convorbirile intre voi in afara orelor de studii.

Poti utiliza Juno bonus pentru a apela toti utilizatorii optiunii tarifare Juno de luni pana vineri in afara orelor de studiu si 24 ore din 24 in weekend si in timpul vacantelor si sesiunilor.

Juno bonus se acorda la inceputul lunii si este valabil 30 zile. Poti utiliza acest bonus atat timp, cat ai activata optiunea tarifara Juno.

Versiunea Desktop