01.03.2018

Motive peste motive ca să-ţi iei noul tău smartphone de la Orange

Atunci când îţi doreşti o cumpărătură reuşită, fă-o la Orange. De ce? Află motivele mai jos:

Ai telefoane originale cu garanţie

La Orange ai doar telefoane originale, cu garanție
de la producător şi care trec testul în laboratoare specializate.

Ai cel mai bun preţ şi super oferte

Îţi oferim cel mai bun preţ din ţară pentru modelul Best Deal şi ai o combinaţie unică între preţ şi calitate, la cea mai bună ofertă în rate cu 0 lei avans şi 0% rata dobânzii.

Smartphone-ul din ofertă Samsung Galaxy J2 2018 merită toată atenţia ta. Cu o cameră performantă de 8MP, spaţiu de stocare 16GB şi cu o reducere speciala de 1000 lei, are acum  un super preţ - doar 99 lei lunar, disponibil și la portare. În plus, primeşti 10 GB bonus.

Trăieşti experienţe unice în magazine

La Orange poţi testa cele mai noi telefoane, de la cei mai  mari producători mondiali. Iei telefonul din vitrină, îl porneşti şi vezi de ce este in stare. Experţii Orange îţi propun alternative, sfaturi practice şi oferă tot suportul necesar.

Dacă îţi doreşti un telefon practic şi totodată cu preţ bun , ia-ţi acum noul smartphone Nokia 2, cu ecran de 5”, baterie puternică de 4100 mAh  şi cu o reducere speciala de 1000 lei, doar 79 lei lunar, disponibil și la portare. La procurarea acestui smartphone, primeşti 10 GB bonus.

Găseşti cele mai stilate huse şi accesorii utile

Îţi oferim o gamă impresionantă de huse care să-ţi protejeze smarpthone-ul şi totodată să-i definească aspectul. Poţi să-l echipez şi cu cele mai cool şi utile accesorii.

Fii conectat la distracţie primăvara aceasta şi alege bateria externă Xiaomi, la doar 399 lei ca să ai un telefon mereu încărcat sau căştile Cellularline, doar 399 lei şi cu care vei auzi doar muzica.

Pune accent pe sănătatea ta şi ia-ţi o brăţară inteligentă din ofertă. Alege Fitbit Alta HR sau Garmin Vivosmart 3 care zilnic îţi vor măsura inteligent miile de bătăi ale inimii.

Avem o strategie devenită deja tradiţie- să-ţi oferim cele mai bune produse şi servicii. Doar aşa primeşti mai mult decât un smartphone. La Orange, smartphone-ul prinde viaţă.