08.05.2018

Vara asta nu sta degeaba. Beneficiază de experiența „next level”.

Ești ambițios și mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul tău? Ne bucurăm! Aceste caracteristici ne definesc și pe noi.

Ambiția noastră este să oferim o experiență incomparabilă, atât clienților, cât și angajaților, iată de ce am ales să împărtășim cu tine această experiență.

Una dintre prioritățile noastre este să îndeplinim promisiunea de a fi un angajator digital și uman, în acest scop, e nevoie să dezvoltăm competențe-cheie pentru viitor. Pentru asta am creat JUMPProgramul de Internship la Orange Systems.

JUMP are patru domenii în care poți să te dezvolți: Software Testing, Project Management, Front-end și UX/UI. Durata Internship-ului este din iunie până în august, între 4 și 6 ore pe zi, 4 sau 5 zile pe săptămână. Fiecare domeniu îmbină în sine perioada de orientare, la fel ca și ceilalți angajați Orange, coaching pe partea tehnică, training pe partea de soft skills și bineînțeles partea practică.

Perioada de aplicare e până în 25 Mai. Pentru a aplica, expediază CV-ul și scrisoarea de intenții la adresa jump@orange.md, specificând aria pentru care aplici, aceasta fiind prima etapă de selecție.

Pentru că suntem curioși să te cunoaștem și suntem siguri că și tu vrei să afli mai multe despre noi și să cunoști mentorii programului, te invităm la un Picnic, joi, 10 mai, la Tekwill, începând cu ora 16:00.

Jump

Ce căutăm la tine:

  • Să fii student IT pasionat și dornic să învețe, capabil să demonstreze cunoștințe teoretice despre aria pentru care aplică/cunoștințe IT generale
  • Să fii curios și entuziast, cu o gândire analitică
  • Să ai abilități de comunicare și de lucru în echipă
  • Să cunoști limba engleză

Perioada de interviuri: 28 mai - 8 iunie. Iar pe 14 iunie este prima zi de JUMP!

De ce să profiți de experiența verii tale:

  • Vei învăța de la cei mai buni în domeniu, pentru că noi niciodată nu ne oprim și mereu avem culmi noi de atins, cu alte cuvinte: o echipă extraordinară cu care vei putea să lucrezi zi de zi
  • Șansa de a începe să-ți construiești o carieră într-o cultură corporativă sănătoasă și de a înțelege cum te încadrezi în aceasta
  • Acces nelimitat pe durata internship-ului la platforma on-line de dezvoltare a abilităților și competențelor – Orange Learning
  • Compensarea cheltuielilor tale zilnice (transport + masă) în valoare de 2,000 MDL lunar

Ești gata? JUMP!