22.12.2008 toate
Live Chat cu reprezentanta Moldovei la Miss World 2008

Timp de doua ore si jumatate clientii Orange au avut posibilitatea sa discute live cu cistigatoarea concursului Miss Moldova 2008 si participanta Miss World 2008, din parte Republicii Moldova, Iana Varnacova.

Vineri, 19 decembrie 2008, de la 14:00 pina la 16:00, Orange a organizat Live Chat cu reprezentanta Moldovei la acest faimos concurs.

Astfel, clientii Orange au avut posibilitatea sa adreseze Ianei intrebari si sa expedieze mesaje prin SMS, folosind numarul scurt Orange Chat
2428.

Interesul publicului a fost foarte mare, numarul intrebarilor adresate invitatei depasind 150.

Participanta la Live Chat a ramas surprinsa si foarte placut emotionata de multitudinea de intrebari, felicitari si complimente adresate ei. Cistigatoarea Miss Moldova 2008, a remarcat experienta placuta in urma participarii la Orange Chat: "Nu m-am asteptat la asa receptivitate din partea participantilor la Chat. Sincer, este pentru prima data cind am comunicat in asa mod cu cineva. Vreau sa zic ca m-am simtit foarte bine si nu m-as fi asteptat niciodata la atitea emotii positive. Este un intermediu de comunicare minunat. De asemenea, doresc sa aduc mari multumiri colaboratorilor companiei Orange, in special echipei Multimedia, care mi-a oferit ocazia de a participa la asa o experienta unica."

Este de mentionat faptul ca Iana este al treilea invitat. Primii doi invitati au fost Geta Burlacu si Pavel Stratan.

In prezent Orange Chat este o comunitate activa de succes, care numara 30 000 de utilizatori inregistrati din intreaga Moldova.

Va Multumim.