02.07.2018

Privește Wimbledon pe canalul Eurosport 2 cu Orange LOVE

Canalul Eurosport 2 răsfaţă fanii înrăiţi ai tenisului cu difuzarea celui mai prestigios campionat de tenis din lume – Wimbledon.

Privește Wimbledon pe canalul Eurosport 2 cu Orange LOVE

În acest an, evenimentele sportive derulate pe terenurile Wimbledon de la Londra vor fi urmărite de un număr enorm de fani, din 34 de state europene, inclusiv Republica Moldova. Cu Orange Love vei putea urmări în direct peste 250 de ore de meci, avându-i în lumina reflectoarelor pe sportivi ca Simona Halep, Rafael Nadal şi Novak Djokovic!

Eurosport, în parteneriat cu comentatorii experţi de top în tenis, au făcut echipă incendiară pentru ca publicul să poată obţine cel mai înalt nivel de satisfacţie în urma meciurilor de tenis, difuzate în direct, în exclusivitate, doar pe Eurosport 2. Cele mai aprinse momente ale zilei, cele mai puternice senzații, dar şi cele mai importante rezultate, vor fi acoperite de către câștigătorul a şapte ediţii de Marele Şlem - Mats Wilander, doar în emisiunea „Mats’ Day“.

CEO al Eurosport, Peter Hutton, a declarat:„Strategia noastră pentru Eurosport este de a asigura un conținut de tip premium şi must-have, pus la dispoziția fanilor oricând, accesibil pe orice dispozitiv.
Acum, prin acordul nostru extins cu All England Tennis Club, avem toate meciurile Marele Şlem disponibile pe platformele noastre, în cel puțin 34 de state din Europa. Astfel, Eurosport devine destinația favorită a fanilor care doresc să urmărească cei mai buni jucători de tenis din lume, în plină meserie şi talent.“

Urmăriţi evenimentele sportive din cadrul campionatului de tenis Wimbledon difuzate în direct începând cu 2 iulie pe Eurosport 2 HD în limba română, rusă şi engleză cu Orange LOVE.