23.07.2018

Atmosferă incendiară în Orășelul sportiv Orange. Ghicește scorul și câștigă și-a desemnat câştigătorul automobilului Hyundai Accent

Cu Orange, emoția spectacolului fotbalistic de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia a devenit mai intensă, mai variată și mai colorată.

Orășelul sportiv Orange din scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu a găzduit peste 100 mii de vizitatori pe parcursul transmisiei celor 64 de meciuri de la Mondialul 2018. Iar finala disputată pe 15 iulie, a adunat peste 10 mii de fani ai fotbalului, care au avut parte de un program special, cu muzică, dansuri și un meci impresionant.

Elena, microbist: ”Aici este o atmosferă minunată, multe emoţii! E mult mai bine aici decât să priveşti acasă, emoțiile sunt mai mari”.

Ion, microbist: ”Lumea se distrează la maxim, atmosfera este deosebită, la fel ca şi meciul. Ador să petrec timpul alături de prieteni, urmărind fotbal de calitate”.

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: ”Pasiunea clienților noștri este și pasiunea noastră, pentru că Orange este mai aproape de ce-i important pentru fiecare și mai este și un fan fidel al fotbalului. De 11 ani suntem parteneri ai Federației Moldovenești de Fotbal, timp în care am desfășurat mai multe proiecte frumoase. Și în acest an am fost alături de microbiștii țării, i-am antrenat în competiții virtuale, ținându-i conectați la tehnologiile moderne, prin intermediul celei mai extinse și avansate rețele3G+ şi 4G, precum și prin intermediul celui mai rapid internet fără fir, până la 150 Mbpsi”.

Automobilul Hyundai Accent şi-a găsit câştigătorul

Orange Moldova și Hyundai au invitat toți microbiștii să participe la cel mai popular concurs de fotbal, Ghiceşte scorul şi câştigă, desfășurat în perioada 6 iunie – 15 iulie, care și-a desemnat câștigătorii. Peste 20 mii de microbiști au participat la concurs şi au ghicit peste 31 mii de scoruri. În cadrul concursului, au fost oferite bonusuri sub formă de minute pentru apeluri în rețea, MB de trafic internet mobil și smartphone-uri Huawei.

După încheierea tuturor meciurilor din cadrul competiției de fotbal, participanții care a acumulat 20 de puncte și mai mult, au fost admiși la tragerea la sorți pentru premiul mare al concursului - automobil Hyundai Accent. Astfel, 382 de participanți, care în total au ghicit peste 8400 de scoruri, și-au încercat norocul la extragerea din 18 iulie curent. Fiecărui participant i s-a atribuit un număr de ordine, iar rezultatele extragerii au fost afişate pe https://www.random.org/draws/records/, sub supravegherea comisiei de validare.

Câștigătorul premiului mare este Eugen Soltan, originar din Florești, Dumitreni, în vârstă de 30 de ani. Vestea că norocul i-a bătut la ușă l-a luat prin surprindere pe Eugen, care a telefonat de trei ori la serviciul suport clienți Orange pentru a confirma că nu este o glumă.

Eugen Soltan, câștigătorul premiului mare: ”Urmăresc campionatul al treilea an consecutiv. Am urmărit toate meciurile și de fiecare dată am trimis scoruri. Chiar dacă nu câștigam, nu mă lăsam bătut. Sunt foarte bucuros, visurile devin realitate”.

Președintele Hyundai Moldova, Garry Mensch: ”Deja este o tradiție bine definită parteneriatul pe care îl avem cu Orange Moldova. Compania Hyundai Motor susține cu succes dezvoltarea sportului în masă și profesional, în special devenind partener al marilor turnee în fiecare an, cum ar Cupa Confederațiilor FIFA. Anul acesta norocosul câștigător va merge acasă cu sprintenul Hyundai Accent, care îi va fi de azi înainte un bun prieten la drum. Felicitări, Eugen! Mult succes și numai semafoare verzi în cale.”

Competiția virtuală FIFA 2018

În acest an, 100 de iubitori ai sportului electronic și-au măsurat puterile la e-World Cup FIFA Moldova, desfășurat în Orange Gaming Zone din scuarul Operei Naționale. Turneul FIFA 2018 a fost organizat de către Moldova Esports Federation, în parteneriat cu Orange și Federația Moldovenească de Fotbal. Iar câștigătorul competiției e-World Cup FIFA Moldova este Ernest Guleac, fiind urmat de Maxim Rotaru și Andrei Popescu.

Orange este un susținător fidel al fotbalului

De 11 ani Orange susține organizarea evenimentelor legate de sportul preferat al moldovenilor. Până în prezent, Orange a animat evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Campionatului European de Fotbal 2004, 2008, 2012, 2016. Cupa Liceelor la Fotbal "Gura Căinarului", Cupa Națională a Moldovei Orange, Campionatul Mondial 2006, 2010, 2014 și 2018.