16.08.2018

Așa păstrezi legătura cu cei dragi alături de Orange

Legătura cu cei dragi e atât de importantă. De aceea Orange vine întotdeauna cu oferte noi și potrivite ca să vă apropie de fiecare dată de cei care contează.

Vino la Orange și alege dintr-o gamă largă de produse la super prețuri. Alege smartphone-ul HTC Desire 12, cu design premium, ecran mare și ușor de manevrat, conceput să surprinzi fotografii vii care vor fi stocate pe cei 32GB de memorie, acum la ofertă cu un preț surprinzător de bun cu 1000 lei reducere, disponibil și în rate cu credit 0%. Sau poți alege Samsung Galaxy J4, gândit pentru viața ta activă și pentru poze numai bune de făcut share, cu un preț special – doar 120 lei lunar și cu credit 0%. În plus ai 50% reducere la accesoriile de baza pentru telefoanele din ofertă.

Oferta Best Deal

Pe deasupra, la conectare Orange Abonament ai de două ori mai mult trafic Internet inclus.

De 2 ori
mai mult net
la conectare Abonament
De 2 ori
mai mult net
la conectare Abonament
De 2 ori
mai mult net
la conectare Abonament
Detalii aici

Și pentru că o porție de Internet e bine, dar o porție dublă de Internet e și mai bine, dacă deja eşti la Abonament ai de 2 ori mai mulți GB incluși în Abonamentul tău, la doar 20 lei. Activează opţiunea prin 888 sau aplicaţia My Orange.

Mai mult Internet cu Abonament
De 2 ori mai mult Internet
la doar 20 lei

Aceeași cantitate dublă de net primești și tu, și toți cei care sunteți în Orange Family cu Abonamentele Colibri, Tigru şi Junior.

Acum cu Orange Family
ai de 2 ori mai mult net
Detalii aici

Fă-ți studiile interactive. Ia-ți o tabletă sau un laptop conectat la Internet. Alege acum laptopul Acer Aspire A315-31 cu Windows 10, 4GB RAM la doar 235 lei lunar și credit cu 0% sau poți opta pentru tableta Allview H1001 LTE cu ecran de 10"- doar 80 lei lunar și credit cu 0%.

Micul tău școlar trebuie să fie în primul rând în siguranță și ceasul Elari Fixitime 3 te va ajuta să-i porți de grijă de la distanță. E dotat cu touchscreen, cameră foto și GPS. Alege-l acum la doar 1299 lei sau în rate cu 110 lei lunar pe 12 luni.

Conectează acum Internet Acasă și primești reducere 50 lei în fiecare lună. Ai Internet Acasă la viteza de 150 Mbps plus televiziune digitală pentru 2 televizoare, la doar 150 de lei lunar. În plus, ai de 2 ori mai mult Internet pe liniile mobil voce când combini Mobil, Internet şi TV.

Legătura cu cei dragi
e atât de importantă

Ia legătura cu cei dragi oriunde ai fi. Alege Internet Acum cu Nopți Nelimitate gratuit timp de un an şi ai modem 4G Wi-Fi la doar 1 leu.

Combină Mobil cu 4G Acasă şi economiseşte. Alege 4G Acasă şi primeşti routerul Wi-Fi 4G la preţ redus – doar 99 lei şi dublu trafic pe mobil cu Love.

În mișcare
În mișcare
Legătura cu cei dragi e atât de importantă
Detalii aici Detalii aici Detalii aici
Nopți
Nelimitate
cu Internet
Acum
Nopți
Nelimitate
cu Internet
Acum
Nopți
Nelimitate
cu Internet
Acum

Descoperă toate ofertele noi Orange. Intră în cel mai apropiat magazine sau pe eshop.orange.md