18.10.2018

Aplică la smartTest, powered by Orange Systems – curs online gratuit de Software Testing

Orange te provoacă să-ţi dezvolţi aptitudinile în domeniul IT într-un mod accesibil şi distractiv cu programul smartTest, powered by Orange Systems. Pentru că ne place să experimentăm şi să transformăm procesul de învăţare într-o experienţă de succes, Orange Systems, în parteneriat cu start-up-ul Codifun – Educational game for Youth, anunță lansarea celei de-a doua ediții a cursului online gratuit de Software Testing.

Programul este dedicat tinerilor studenți și proaspăt absolvenți ai facultății IT, sau din domenii conexe. Prin desfășurarea acestuia, Orange și Codifun își propun, pe de o parte, să contribuie la dezvoltarea talentului și aptitudinilor în domeniul IT, pe de altă parte, să transforme această experienţă în una distractivă şi accesibilă.

Cinci elemente de bază și anume - joc online, edutainment, cursuri offline (Bootcamp), predare inovativă, și conexiunea cu Orange Systems, pe care le-am compilat și cu ajutorul cărora am dedus o formulă de învățare eficientă, sunt acei piloni ai dezvoltării domeniului EdTech.

Programul “smartTest, powered by Orange Systems” se va desfăşura timp de o lună și jumătate, în perioada noiembrie – decembrie 2018. Agenda programului, elaborată de către angajații Orange Systems, reflectă subiectele din standardul Internațional de Calificare a Testerilor Software.  Participanții vor accesa platforma zilnic, pentru 15 minute de învățare interactivă și exerciții în baza conținutului, în urma cărora vor acumula un punctaj.

Cei mai buni 20 de participanți, care vor acumula punctaj maxim pe durata cursului, vor accede în etapa de Bootcamp, desfășurată la sediul Orange Systems. Participanții Bootcmap-ului vor avea partea de o experiență valoroasă și unică, întrucât vor aplica în practică cunoștințele acumulate pe durata cursului despre etapele testării unui produs software pe un instrument real, folosit de către companie. Bootcamp-ul  va avea loc la mijlocul lunii decembrie,  timp de 5 zile, după orele 17.00. 

Condiţii de participare

La smartTest, powered by Orange Systems, pot participa studenții și proaspăt absolvenți care întrunesc următoarele condiţii:

  • curiozitate pentru Software Testing
  • studii în domeniul IT sau un domeniu conex (matematică, statistică, cibernetică, economie, telecomunicații, inginerie)
  • cunoașterea limbii engleze
  • motivația de a se dezvolta în domeniul IT

Aplicanții vor fi evaluați și aleși să participe la program în baza a două etape de selecție: completarea unui formular de aplicare online și susținerea testului de admitere.

Data limită pentru aplicare este 28 octombrie curent, ora 23:59.

smartTest, powered by Orange Systems, este  un program unic de educație online, lansat la iniţiativa Orange Systems şi implementat în parteneriat cu Codifun – Educational Game for Youth. Pentru mai multe detalii despre program, accesați regulamentul programului.

Aplică aici
 

Despre Orange Systems

 

Orange Systems, hub-ul IT al Orange Moldova, este rezident al parcului IT, în care se regăsesc peste 350 de angajaţi. Jumătate din specialiști prestează servicii de IT nearshoring pentru partenerii externi, în următoarele domenii: software development, testarea şi asigurarea calităţii, controlul şi managementul proiectelor IT, automatizarea proceselor, business intelligence şi big data.

Pentru întrebări, ne poți contacta la orange@orange.md