29.12.2008 toate
Concursul “Bataia cu Bulgari”

Concursul “Bataia cu Bulgari” va ofera posibilitatea sa invitati toti prietenii si sa participati la marea bataie cu bulgari de zapada.

Pentru a participa este necesar:

Sa expediati un mesaj cu textul BULGAR la numarul 069.Ca raspuns la mesaj, abonatul va primi instructiuni de participare. Participantul va trebui sa expedieze numarul abonatului cui doreste sa-i arunce bulgari de zapada.

Abonatul, caruia i-a fost aruncat bulgarele, acesta va primi un mesaj, precum ca, cineva a aruncat in el un bulgare de zapada, pe care trebuie sa-l ghiceasca. Participantul expediaza numarul de telefon a presupusului expeditor, daca ghiceste, acesta primeste mesaj de confirmare, precum ca a ghicit. Toti participantii la concurs, care arunca bulgari, primesc puncte pentru fiecare bulgare aruncat.Participantul care ghiceaste cine i-a aruncat bulgarele de zapada primeste doua puncte. Cel care arunca bulgari primeste cite un punct la fiecare bulgare de zapada aruncat.

Abonatii au posibilitatea sa-si verifice punctajul acumulat. Pentru aceasta, este necesar sa expedieze cuvintul TOP la 069.

Participantul poate sa utilizeze serviciul oricind doreste si sa arunce bulgari de zapada diferitor abonati. Participantii care vor avea cele mai multe puncte vor avea posibilitatea sa cistige premii.

Perioada desfasurarii concursului este:
29.12.2008 - 31.01.2009

    Premiile la finalul concursului vor fi:
  • Locul I: Laptop Asus Eee PC 1000 HD
  • Locul II: iPhone
  • Locul III: Nokia 5310 Xpress Music
  • Locul IV: Papusa “Cleopatra” + Cadouri Orange
  • Locul V: Papusa “Cleopatra”

Pentru clientii Orange, pretul unui mesaj expediat la numarul scurt 069 este taxat cu 1.20 lei inclusiv TVA.

Regulament