Stimați clienți, în unele zone ale Moldovei e posibil să aveți dificultăți în utilizarea serviciilor de televiziune. Echipele de ingineri Orange depun tot efortul pentru a restabili cât mai rapid serviciile. Ne cerem scuze pentru incomodități.

05.02.2009 toate
Impreuna la Eurovision

Orange lanseaza oficial pagina web dedicata Preselectiei Nationale “Eurovision 2009”, eurovision.orange.md

Pe aceasta pagina este prezentata informatia despre SMS-concursurile organizate de catre Orange, procedura de votare, precum si pozele si melodiile participantilor.

De asemenea, clientii Orange pot descarca gratuit de pe aceasta pagina continut mobil, imagini si melodii direct pe telefonul mobil.

Un alt avantaj oferit clientilor Orange este posibilitatea de a viziona concertul de Preselectie Nationala “Eurovision 2009”, pe canalul Moldova International, in direct de pe telefonul mobil si pe portalul Orange World. Totodata, pe acest portal pot fi gasite atat pozele cat si melodiile participantilor.

Iar pe data de 16.02.2009, in exclusivitate, va fi organizat un Live Chat cu castigatorul Preselectiei Nationale “Eurovision 2009”. Toti doritorii vor putea expedia intrebari sau mesaje de felicitare reprezentantului Moldovei la „Eurovision 2009”, care va avea loc la Moscova.

Pentru mai multe detalii accesati pagina eurovision.orange.md

Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația