17.02.2009 toate
astazi, 17 februarie, Orange Moldova a anuntat despre lansarea ofertelor de primavara

Aceste oferte sunt destinate tuturor celor care doresc sa comunice mai mult cu mai multi prieteni si cu cei dragi la un pret accesibil si chiar gratuit.

 

clientii Abonament

Cinci prieteni buni - cinci Numere Favorite

Clientii noi Abonament, care se vor conecta in perioada 17 februarie – 31 martie 2009, vor primi lunar, timp de 6 luni, 5 ore gratuite de convorbiri, cu 5 numere favorite. Asadar, acum este momentul de a trece de la PrePay la Abonament.

Clientii existenti pot activa 5 Numere Favorite in perioada promotiei, pentru o plata lunara de doar 25 de lei, ceea ce reprezinta o reducere de 50%.

Cei care sunt la Abonament mai mult de 6 luni primesc gratuit 10 MB de trafic Internet mobil, pentru a testa serviciile multimedia.

 

clientii noi PrePay

Nopti vesele impreuna … si gratuite

In perioada promotiei de primavara, clientii noi PrePay, care se vor conecta din 17 februarie pana in 31 martie 2009, vor primi lunar, timp de 6 luni, cate 250 minute gratuite, care pot fi folosite in timpul noptii pentru convorbiri cu alti prieteni din reteaua Orange.

Numar Magic

Pentru ca persoana draga sa fie mereu aproape, clientii noi PrePay pot activa serviciul Numar Magic din prima zi de conectare, pentru a comunica cu aceasta persoana la pret de 60 de bani pentru un apel intreg.

 

telefoane 3G mai atractive cu Orange

Calitatea 3G + de la Orange este incomparabila. Pentru a beneficia de toate plusurile 3G+ clientii Abonament pot alege telefoane 3G si primi gratuit:

  • 5 Numere Favorite timp de 6 luni
  • 50 MB de trafic Internet mobil lunar, timp de 6 luni
  • un pachet PrePay cu numar pentru a fi utilizat cu telefonul precedent.

 

Ofertele prezentate sunt valabile din data de 17 februarie pana in 31 martie anul curent.

 

Orange World Mini gratuit

Pentru a descoperi universul Internetului mobil clientii existenti PrePay primesc gratuit pachetul Orange World Mini care contine:

  • 8 MB de Internet Mobil, sau
  • 4 MMS nationale si internationale, sau
  • 20 SMS nationale si internationale

Toate aceste beneficii ofera posibilitatea de a naviga pe Internet, a citii noutati, a expedia imagini, a descarca melodii, jocuri, privi TV pe mobil, utiliza serviciile Blog, Chat si mai mult …

Pachetul Orange World Mini este valabil din data de 20 februarie.

Acestea cu adevarat ofera posibilitatea de a comunica la maxim cu prietenii si cei dragi la un pret mult mai accesibil, de a descoperi universul bogat multimedia si avantajele incomparabile 3G+.

surprize vesele

In fiecare pachet nou activat clientii vor gasi mici surprize vesele din partea companiei Orange.