07.06.2007 toate
Oamenii din Moldova aleg comunicarea prin SMS

Din ce in ce tot mai multi utilizatori de telefonie mobila din Moldova prefera sa comunice prin SMS. Asadar, circa 550 000 de clienti Orange, sau 57%, utilizeaza lunar comunicarea prin mesaje scurte. Numarul de SMS transmise de catre un utilizator activ timp de o luna este de circa 30 de mesaje.

Un milion si jumatate de mesaje au fost expediate in week-end-ul SMS recent

In timpul editiei a treia a SMS week-end-ului 150 000 de clienti au transmis peste 1,5 milioane de mesaje. Oferta a presupus transmiterea unui SMS la pret de 1 cent,incepind de vineri, 1 iunie pana duminica 3 iunie.

Cu noile SMS optiuni si pachete este usor de a comunica si mai mult

Dupa ce in anul 2006 au fost lansate pachetele SMS si pentru PrePay, din 7 iunie 2007, Orange anunta lansarea optiunilor SMS pentru Abonament.

Pretul standard pentru un SMS national este de 0.06$ si 0.12$ pentru un mesaj international. Cu pachetele si optiunile SMS pretul per mesaj este de pana la 75 % mai mic, atat pentru mesajele nationale, cit si pentru cele cu destinatie internationala.

Pachetele si optiunile SMS pentru PrePay si pentru Orange Abonament
Pretul pentru pachetele si optiunile SMS inclusiv TVA Numarul de SMS incluse Reducerea fata de pretul standard pentru un mesaj national Reducerea fata de pretul standard pentru un mesaj international
$1 20 17% 58%
$2 50 33% 67%
$3 100 50% 75%
  • Pentru Abonament, activarea optiunii SMS lunare este efectuata printr-un singur apel gratuit la 777, cu utilizarea Cartelei Clientului.
  • Pentru PrePay, orice pachet SMS poate fi procurat formand gratuit *100#, sau numarul 100 dupa care vor fi urmate instructiunile.

Pentru Orange Abonament optiunile SMS sunt disponibile lunar, odata ce au fost activate, iar pentru PrePay pachetele SMS pot fi procurate din nou dupa ce toate mesajele incluse in pachet au fost consumate.

Versiunea Desktop