01.03.2009 toate
Concursul "Trandafiri pentru cea mai draga"

Concursul "Trandafiri pentru cea mai draga" va ofera posibilitatea sa participati la colectarea virtuala a unui buchet de trandafiri pentru persoana draga, sa acumulati cea mai mare cantitate de flori si sa cistigati premiile concursului.

Pentru participare este necesar:

Sa expediati un mesaj cu textul BUCHET1 la numarul 069. Ca raspuns la mesaj, abonatul va primi instructiuni de participare. Participantul va trebui sa expedieze numarul abonatului pentru care doreste sa colecteze un buchet de trandafiri.

Abonatul, caruia ii este destinat buchetul, va primi un mesaj, precum ca, cineva a inceput sa colecteze un buchet de trandafiri pentru el. De asemenea ii este oferita posibilitatea de a afla mai multe detalii, expediind CAT la 069 sau sa inceapa sa colecteze si el un buchet pentru persoana draga. Pentru fiecare mesaj expediat la numarul 069 cu cuvintul BUCHET1 si numarul destinatarului, participantii la concurs aduna cite o floare in buchetul lor.

Abonatii carora le este destinat buchetul au posibilitatea sa verifice cantitatea de flori adunata. Pentru aceasta, este necesar sa expedieze cuvintul CAT la 069.

Participantul poate sa utilizeze serviciul oricind doreste si sa colecteze trandafiri diferitor abonati. Participantii care vor avea cele mai multe flori acumulate vor avea posibilitatea sa cistige premii surpriza.

Pe 08.03.2009 abonatii carora le este destinat buchetul vor primi un mesaj cu cantitatea de flori acumulata in buchetul de trandafiri. Participantii care vor avea cele mai multe flori acumulate vor avea posibilitatea sa cistige premii surpriza.

Perioada desfasurarii concursului este: 01.03.2009 - 08.03.2009.

Pentru clientii Orange, pretul unui mesaj expediat la numarul scurt 069 este taxat cu 1.20 lei inclusiv TVA.

Regulament.
Versiunea Desktop