19.05.2009 toate
acum si mai mult cu
Orange Internet Acum

Compania Orange a anuntat astazi oferta de vara pentru utilizatorii Internet.

Cu aceasta ocazie, Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova a declarat:
"Astazi Orange lanseaza oferta Nopti de vara care presupune posibilitatea de a naviga pe Internet gratuit si descarca nelimitat la viteza de pana la 7,2 Mbps, in fiecare noapte, toata vara.

Internet Acum este un serviciu care se bucura de o popularitate enorma. Deoarece Orange Internet Acum este foarte simplu de utilizat cu un laptop sau un desktop, iar conectarea este imediata, atat acasa, cat si la birou.

Suntem foarte mandri de faptul ca lansarea serviciului Internet Acum in Moldova a fost numita, din nou, cea mai de succes din cadrul grupului France Telecom, atat pentru calitatea acestui serviciu, cat si pentru dezvoltarea rapida a acestuia.

Orange Internet Acum este disponibil deja in 30 de localitati ale Moldovei. Astazi, Orange ofera si mai mult pentru toti cei care doresc sa descopere Internet Acum."


nopti de vara nelimitate. Pana la 7,2 Mbps

Din 19 mai 2009 in fiecare noapte de vara oricine poate naviga nelimitat la viteza de pina la 7,2 Mbps.

Pentru clientii noi:
La activarea oricarui abonament nou Internet Acum fiecare utilizator poate naviga pe Internet gratuit si descarca nelimitat la viteza de pana la 7,2 Mbps, in fiecare noapte, toata vara.

Cei care se vor conecta la Internet Acum imediat, vor beneficia mai mult timp de oferta noua, valabila pana la 31 august 2009.

Clientii existenti:
Pot activa optiunea Nopti de vara cu o plata unica de 100 de lei pentru a beneficia de nopti nelimitate pana la 31 august 2009.

Oferta este valabila intre orele 0:00-8:00 pana la 31 august 2009 in perioada disponibilitatii traficului la viteza inalta inclus in abonamentul Internet Acum. Dupa consumarea traficului inclus, viteza de navigare este de pana la 128 Kbps.


modem stilat la doar 199 lei

Orange aduce pe piata din Moldova modemul stilat Huawei E180, care asigura navigarea pe Internet la o viteza de pana la 7,2 Mbps download si 2 Mbps upload. Acesta poate fi gasit in magazinele Orange la pretul imbatabil de 199 lei.

Modemul Huawei E180 are capul rotativ si poate fi fixat in diferite pozitii pentru a asigura un confort mai mare de utilizare.



mini-laptopuri performante la doar 3799 lei

De asemenea, Orange are acum in portofoliu 2 mini-laptopuri de ultima generatie cu care se poate naviga folosind Internet Acum la un pret imbatabil.

Acum, computerul portabil Asus EEE PC 900 plus modemul ZTE MF637 sunt la pretul de doar 3799 lei.

Pentru cei care prefera adevarata autonomie si navigare pe Internet oriunde s-ar afla, Orange propune laptopul HP Mini 2140 plus modemul Huawei E180 la numai 5799 lei.


internet rapid si accesibil

La alegerea clientilor sunt propuse mai multe Abonamente Orange Internet Acum care corespund necesitatilor fiecaruia.

abonamente Internet Acum 150 lei Internet Acum 250 lei Internet Acum 300 lei
plata lunara 150 lei 250 lei 300 lei
trafic inclus la viteza de navigare inalta 4 GB 12 GB 24 GB
viteza de acces pana la 7,2 Mbps Download
si 384 Kbps Upload
optiunea
"Inca o data"
+ 4 GB
pentru
100 lei
+ 12 GB
pentru
100 lei
+ 24 GB
pentru
100 lei
optiunea
"Upload rapid"
Upload pana la 2 Mbps
pentru 50 lei lunar

Trafic dublu cu doar 100 lei
Pentru a naviga permanent la viteza inalta, activati optiunea Inca o data, disponibila cu abonare sau dupa necesitate, la pretul de 100 lei.

Upload rapid
La activarea optiunii Upload rapid in zona de acoperire 3G+ clientii pot naviga cu viteza de incarcare de pana la 2 Mbps.

La epuizarea volumului de trafic inclus in abonament, accesul la Internet nu este intrerupt, iar clientul continua sa navigheze la viteza de pana la 128 Kbps.


de ce Orange Internet Acum?

Internet imediat – aici si acum
modemul conectat permite navigarea in cateva minute

acces avantajos
gama de abonamente este vasta si corespunde necesitatilor fiecaruia, iar preturile la servicii si modem sunt mai mult decat accesibile

acces nelimitat
chiar si dupa epuizarea traficului navigarea gratuita este posibila in continuare

Internet oriunde
acasa, la birou, la universitate sau in locurile de odihna preferate