23.06.2009 toate
Faces of Friends

Asociatia de Creatie Festival Asociatia de Creatie "Festival" si Agentia de Creatie "Echinox" impreuna cu Orange Moldova au organizat astazi o conferinta de presa dedicata celei de-a zecea editii a festivalului international de muzica "Faces of Friends". Evenimentul va avea loc in perioada 26-28 iunie la Cahul.

Zdob si Zdub, Natalia Barbu, Olia Tira&Alex Calancea Band, Todo, Unbreakable, NDS si Single Point, vor incinge spiritele timp de 3 zile pe scena din capitala de sud. Surpriza cea mare, vine din partea lui Dan Balan, care va sustine primul concert in Moldova din acest an.

Nu va lipsi din program nici renumitul concurs al tinerilor interpreti. 15 concurenti din Rusia, Belarus, Romania, Ucraina si Moldova vor sustine, timp de 2 zile, proba la cintec national si international in fata a 7 membri ai juriului, dar si a spectatorilor. O particularitate a concursului, consta in evaluarea deschisa si imediata a interpretilor.

In seara celei de-a doua zile, dupa anuntarea rezultatelor, pentru concurenti, membrii juriului, dar si suporteri vor da startul noptii de jazz. Petrecerea cu bere si mici, va fi insotita de recitaluri improvizate ale doritorilor de a-si manifesta calitatile vocale in acest stil de muzica.

Mai multe detalii despre festival a pregatit pentru clientii sai Orange Moldova, unul dintre sustinatorii principali ai evenimentului. O rubrica speciala in Orange World, disponibila pe wap.orange.md, a fost dedicata interpretilor care vor evolua in acest an la Cahul.

“Promovarea evenimentelor culturale inedite, mai ales a celor muzicale, a devenit o traditie pentru Orange Moldova. Am ales sa sponsorizam acest eveniment, pentru ca nu facem diferentieri atunci cind vine vorba de clientii si prietenii nostri, si pentru ca sudul reprezinta o regiune importanta pentru noi. Drept dovada, sunt si investitiile de amploare pe care le-am facut recent pentru a asigura acoperire totala 3G in aceasta zona.", a mentionat Jerome Poulain, Director de marketing, vanzari si comunicare al companiei Orange.

Tot cu ocazia festivalului din acest an, Orange Moldova va lansa pentru locuitorii regiunea Cahul o promotie cu telefoane Nokia 2610, la pret special de 349 de lei, o tombola cu telefoane, pachete PrePay si discuri cu melodiile Getei Burlacu.

Astfel, de vineri pina duminica (26-28 iunie),Orange Moldova, invita toata lumea sa petreaca clipe de neuitat alaturi de prieteni, la Cahul.

Festivalul international de muzica "Faces of Friends" dateaza din 1996. Printre formatiile si interpretii care au evoluat la acest eveniment se numara: "Zdob si Zdub", "O-Zone", "Cuibul", "In Quadro", "Trigon", Nelly Ciobanu, Serghei Izbas, Tatiana Boeva, Torstein Sodal, Ruslan Taranu, Valeriu Gaina, Edict, Cezara, Trigon si multi alti artisti. Incepind cu 2003, Orange Moldova, se numara printre sustinatorii principali ai festivalului.