01.07.2009 toate
Raspunde cu muzica

Orange Moldova, impreuna cu Dan Balan, lanseaza serviciul "Tonuri de asteptare".

Cu acest serviciu, asteptarea devine mai placuta, deoarece tonul obisnuit, auzit in receptor in timpul apelului, este inlocuit cu melodii.

Lansarea serviciului a avut loc in cadrul festivalului international de muzica "Faces of Friends" de la Cahul.

"Participam astazi la acest minunat festival, care este deosebit si prin faptul ca lansam, impreuna cu Dan Balan, serviciul "Tonuri de asteptare". Astfel, in exclusivitate, doar clientii Orange vor beneficia gratuit de melodia renumitului hit "Despre tine cant", interpretat de Dan Balan.", a anuntat Jerome Poulain, Director de marketing, comunicare si vanzari al Companiei Orange Moldova".

Alege propriile melodii

De asemenea, in exclusivitate, doar clientii Orange vor avea posibilitatea sa inlocuiasca tonul de asteptare pentru zece prieteni sau grupuri de prieteni, cu zece melodii diferite.

Serviciul "Tonuri de asteptare", permite si activarea unui ton personalizat, care poate fi inregistrat apeland numarul 3000 sau poate fi incarcat prin web.

Cu serviciul "Tonuri de asteptare" poti fi DJ

Fiecare client Orange are posibilitatea sa-si creeze albumul personal cu 10 tonuri de asteptare diferite. Acestea pot fi selectate din catalogul de hituri pregatit de Orange Moldova pentru clientii sai.

Melodiile pot fi activate aleatoriu pentru toti prietenii sau cate una aparte pentru fiecare prieten sau grup.

Serviciul "Tonuri de asteptare" mai permite si setarea melodiilor in functie de perioada de timp.

Melodiile selectate sunt active timp de 60 de zile, dupa care valabilitatea acestora poate fi prelungita sau pot fi alese altele.

Melodiile disponibile pot fi obtinute sunand la numarul 3000 sau expediind codul melodiei prin SMS la numarul 3000.

Serviciul poate fi activat expediind prin SMS cuvantul REG la numarul 3000, apeland numarul 3000 sau accesand pagina web: tonuri.orange.md

Imediat dupa inregistrare, in timp ce Va suna, prietenii vor auzi in receptor o melodie gratuita de la Orange.

Pana la 22 septembrie, activarea serviciului este, de asemenea, gratuita.