15.07.2009 toate
Orange Moldova a desemnat castigatorii concursului "Impreuna in vacanta"

S-au lasat provocati, au raspuns si au castigat! Orange Moldova a facut astazi publice numele norocosilor la concursul „Impreuna in vacanta”.

Calatoria in Thailanda pentru 2 persoane, a fost castigata de Cristina Arpentina de 25 de ani. Alti 5 participanti activi – Sergiu Manole, Victor Novac, Olga Carpinshii, Arcadii Ivanov si Vladimir Melinta - s-au ales cu cate un Play Station Portable.

Pe langa premiul cel mare, in fiecare zi de concurs, s-au acordat si cate trei premii pentru castigatorii zilei. Astfel, 84 de participanti au primit barci, gratare, umbrele, seturi de badminton, genti frigorifice, saltele, prosoape, rucsac, tricouri si alte cadouri pentru o vacanta de vis.

Concursul „Impreuna in vacanta” s-a desfasurat in perioada 5 iunie – 10 iulie. Pentru a se include in joc, clientii Orange au expediat un SMS cu mesajul „VARA” la numarul scurt 1717, au primit un set de intrebari si au acumulat puncte pentru raspunsurile corecte. In plus, in fiecare zi, partenerii concursului HIT Fm si faces.md le-au acordat clientilor fideli puncte aditionale, in baza unui cod care era anuntat o data pe zi.

Castigatorul premiului cel mare a fost selectat la final, dintre toti participantii la concurs, si s-a acordat concurentului care a adunat cel mai mare numar de puncte.