31.07.2009 toate
Orange Moldova prezinta iPhone 3G S - cel mai rapid si cel mai puternic iPhone de pana acum

Orange Moldova, unica companie autorizata, care a adus in Moldova primul telefon revolutionar iPhone in octombrie 2008, prezinta iPhone 3G S, cel mai rapid si cel mai puternic iPhone de pana acum.

In plus, lansarea iPhone 3G S vine cu o oferta generoasa de SMS si DATA incluse, care functioneaza la capacitate maxima in reteaua 3G.

Optiuni performante pentru camera video, comenzi vocale si memorie de 32GB – sunt doar cateva elemente inovatoare pe care le aduce noul iPhone 3G S si care fac experienta iPhone si mai intensa. Si asta, in plus la functiile deja cunoscute. Posta electronica similara celei de pe computer, harti exceptionale si, nu in ultimul rand, Safari – cel mai performant web browser din lume. Iar cu aplicatia App Store iPhone ofera si mai multe posibilitati .

 

Cel mai rapid telefon

Viteza este primul lucru care surprinde. Paginile web si file-urile atasate din posta electronica se incarca imediat, fotografiile pot fi facute mai rapid, iar cu reproducerea mai buna si grafica in 3D jocurile pe iPhone functioneaza si mai bine. Practic, tot ce este posibil cu iPhone 3G S, este de doua ori mai repede si mai exact.

 

Video

Cu iPhone 3G S, inregistrarile video pot fi realizate, editate si transmise prietenilor prin e-mail, MMS Mobile Me sau YouTube direct de pe telefon. Si fotografiile sunt mai bune acum datorita aparatului foto de 3 megapixeli, cu focalizare automata incorporata si functie „tap to focus” (focalizare directionata).

 

Comenzi vocale

Functia Comenzi vocale reactioneaza la vocea utilizatorului pentru a gasi numele in lista de contacte si recunoaste toate melodiile de pe iPod. Astfel, pentru a efectua un apel sau pentru a include muzica e suficienta indicarea vocala a comenzii.

 

Busola digitala

Noua busola digitala mereu este gata sa indice drumul. Aceasta poate fi folosita in regim obisnuit sau de rotire automata pentru pozitionarea hartii in corespundere cu directia dorita.

 

Acestea sunt doar cateva avantaje ale iPhone 3G S de la Orange. Odata descoperite ele devin indispensabile utilizarii zilnice.

 

Cel mai rapid si cel mai puternic telefon in oferta speciala de la Orange si Apple

Asadar, iPhone-ul dorit cu memorie de 8GB 16GB sau 32 GB poate fi procurat la pretul de:


Pentru clientii noi, care doresc sa procure un iPhone sau iPhone 3G S, cat si pentru cei existenti, Orange si Apple au pregatit o oferta speciala.

La procurarea unuia dintre cele doua telefoane, clientii noi vor beneficia lunar de trafic internet mobil si SMS gratuite.


Iar clientii existenti care poseda deja un iPhone sau care doresc sa procure un iPhone 3G S vor primi acum si mai multi MB de Internet.


Clientii Orange care vor procura pana la 7 august un iPhone 3GS vor primi gratuit un cablu de conexiune USB. Aditional, ei vor participa la o tombola si vor avea posibilitatea sa castige inca un iPhone 3GS.

Compania Orange Moldova este singura companie din Moldova autorizata oficial de Apple sa distribuie iPhone si iPhone 3G S. Utilizatorii iPhone beneficiaza de o incomparabila si extinsa acoperire 3G+ de la Orange.

iPhone cu toate garantiile, adaptarile si configurarile pentru Moldova este disponibil in magazinele directe Orange.