31.07.2009 toate
Comunicat de presa

Orange Music prezinta al doilea concert din cadrul proiectului Studio One&Frends din acest an. De data acesta, pe scena Clubului City va iesi trupa romaneasca Akcent, care este considerata ca fiind cea mai ascultata trupa din Romania. Iar piesele sale se claseaza pe primele locuri in topurile din Rusia Turcia si alte tari.

Asadar, Orange invita toata lumea la o seara fierbinte cu Akcent in data de 9 august.

Cu aceasta ocazie, pentru clientii sai, Orange organizeaza 2 concursuri cu premii, care ofera sanse egale pentru toti sa castige bilete la concert, CD-uri, postere cu autograf sau ... surpriza cea mare, sa mearga la o cafea cu Akcent.

Pentru a castiga bilete la concert este necesar doar de a accesa de pe mobil Orange World, wap.orange.md, pentru inregistrare la concurs si participare la marea extragere. In plus, fiecare client Orange are posibilitatea sa castige CD-uri si postere cu autograf. Extragerea va avea loc in data de 7 august. Cei care se vor clasa pe locul I vor cistiga 2 bilete + 1 CD + poster. Detinatorii locului 2 vor primi - 2 bilete + 1 CD, cei de pe locul 3 - vor avea parte de 2 bilete + poster, locul 4 se va bucura de 2 bilete, iar locul 5 de un CD.

Suplimentar, pentru utilizatorii care se vor inregistra si vor participa la Live Chat cu trupa Akcent, Orange ofera posibilitatea de a cistiga premiul mare “O cafea cu trupa Akcent”, precum si multe alte premii surpriza. Premiate vor fi cele mai bune intrebari. Live Chat-ul cu trupa Akcent va avea loc in data de 9 august.

De asemenea, in data de 9 august, la ora la ora 16.30, Orange va organiza o conferinta de presa care va avea loc in incinta Orange Studio ,et. 2.

Alaturi de Akcent pe scena din clubul City va evolua si trupa Studio One.