02.09.2009 toate
Orange prezinta retea Internet 3G+ de 14,4 Mbps - deja in peste 30 de localitati
Orange sterge bariera digitala

Astazi, Orange Moldova prezinta cele mai rapide servicii Internet 3G+ din Moldova. Dintre retelele cu capacitatea de 14,4 Mbps din Europa, reteaua Orange Moldova are cea mai mare rata de acoperire nationala.

Totodata, Moldova este una din primele tari din lume si prima companie din grupul Orange care a implementat asemenea retea.

Aceasta performanta se datoreaza investitiilor de peste 1 miliard de lei, efectuate din 2008 pana in prezent, profesionalismului echipei de la Orange si suportului Grupului France Telecom.

"Clientii au incredere in noi deoarece reteaua Internet 3G+ de la Orange are cea mai larga acoperire din Moldova, iar avantajele acesteia sunt accesibile in peste 30 de localitati ale tarii pentru toti clientii Internet Acum. Lansarea retelei Internet de pana la 14.4 Mbps este o dovada in plus ca investim in permanenta in dezvoltare si raspundem cerintelor crescande ale clientilor," a mentionat directorul general Orange Moldova, Liudmila Climoc.

Astfel, avand la dispozitie cel mai rapid Internet 3G+ din Moldova, posibilitatile de navigare se extind enorm:

  • viteza de descarcare a datelor mai rapida - pana la 9 Mbps in majoritatea localitatilor cu acoperire 3G+ (de ex. acum un fisier de 1 GB poate fi descarcat in circa 15 minute)
  • viteza de transmitere a datelor de pana la 3Mbps cu optiunea Upload rapid.

 

Cea mai mare rata de acoperire nationala a retelei de 14.4 Mbps

Orange Moldova este tara cu cea mai mare rata de acoperire nationala a retelei de 14.4 Mbps din Europa.

"Strategia noastra a fost una diferita de cea aplicata in alte tari din Europa. Noi ne-am propus lansarea nu doar a unui punct de acces, dar a unei retele veritabile, care asigura servicii Internet 3G+ la viteza inalta pentru peste 40 la suta din populatie. Astfel, Orange Moldova contribuie la depasirea barierei digitale, iar Moldova se apropie de tarile avansate in ce priveste accesul universal la Internet rapid," a subliniat in cadrul conferintei de presa Liudmila Climoc, directorul general Orange Moldova.

 

Cel mai performant modem in Moldova

Unul din cele mai performante modeme din lume este acum si in Moldova, exclusiv la Orange.

Avand capacitatea de 14.4 Mbps, noul Huawei E1820 ofera viteza maxima disponibila in retea in zona in care are loc conectarea.

    Acest modem ofera:
  • capacitate 14.4Mbps Download si 5.76 Upload
  • viteza de descarcare de pana la 9 Mbps in majoritatea localitatilor acoperite de reteaua 3G+ Orange Moldova
  • viteza maxima disponibila in retea in zona in care are loc conectarea
  • in plus, este deja compatibil si cu reteaua Internet de 21 Mbps.

 

Internet Acum - rapid, imediat, nelimitat

Orange Moldova este operatorul de telefonie mobila cu cea mai larga acoperire 3G si cu cel mai solicitat serviciu Internet 3G+ din Moldova.

Acum, Orange Moldova are acoperire atat outdoor, cit si indoor, in peste 30 de localitati, amplasate in toate regiunile tarii, in care locuieste circa 48% din populatia tarii.

 

Oferta speciala Orange Internet Acum
+50% trafic inclus pana la sfarsitul anului

Clientii care vor alege Internet Acum 150 lei sau Internet Acum 250 lei vor primi lunar, pana la sfarsitul anului, cu 50% mai mult trafic inclus in abonament. Astfel, fiecare va avea cu 50% mai mult acces la e-mail, muzica, distractii si informatii.

 

Trafic nelimitat toata noaptea
    Cu Internet Acum 300 lei, in plus la cei 24GB de trafic inclus, clientul primeste:
  • trafic nelimitat si gratuit de la 12 noaptea pana la 8 dimineata, in conditiile in care traficul inclus in abonament nu este epuizat
  • posibilitatea de Download intensiv

 

Internet Acum – incomparabil
    Asadar, cu capacitatea de pana la 14.4 Mbps, clientii beneficiaza de:
  • cea mai larga acoperire nationala cu retea 3G +
  • cea mai buna acoperire indoor
  • cel mai rapid Internet 3G+
  • cel mai popular serviciu Internet Acum