13.10.2009 toate
In premiera mondiala la Chisinau - noul clip Dan Balan

In ajunul zilei orasului, Orange impreuna cu Dan Balan, lanseaza in premiera mondiala in Moldova noul clip al lui Dan Balan.

Acest videoclip a fost turnat in Los Angeles, in regia lui Hype Williams, cunoscut ca fiind cel mai bun regizor de videoclipuri din ultimii 15 ani.

Autorul si compozitorul piesei este Dan Balan.

Acest cadou exceptional adus fanilor este o continuitate a colaborarii fructuoase care s-a stabilit intre compania Orange si Dan Balan.

Clipul poate fi vizionat exclusiv si GRATUIT, de pe mobil, pe portalul Orange World, wap.orange.md.

"Sunt foarte fericit ca acest clip, care este foarte diferit de ceea ce am facut pana acum, va fi lansat aici, in Moldova.
Sper ca toti cei care imi urmaresc creatiile vor aprecia acest cadou adus in ajunul zilei orasului. De asemenea, vreau sa mentionez ca am stabilit o relatie de prietenie cu Orange Moldova si sunt sigur ca vom realiza impreuna si alte proiecte valoroase si interesante.
Dupa ce va fi lansat in premiera mondiala aici la Chisinau, clipul va fi lansat in SUA si in Romania”
a declarat Dan Balan.

Jerome Poulain, Directorul de Marketing, Comunicare si Vanzari, Orange Moldova, a mentionat: "Suntem foarte mandri de aceasta posibilitate de a participa la lansarea noului videoclip al lui Dan.
Acesta este unul dintre proiectele de promovare a celor mai interesante creatii ale artistilor din Moldova, printre care se numara deja Zdob si Zdub, Studio One, Pavel si Cleopatra Stratan, Geta Burlacu, Olea Tira.
Consideram ca lansarea acestui videoclip, care face parte dintr-un sir intreg de surprize pe care le-am pregatit cu ocazia Zilei Orasului, va fi un cadou placut clientii nostri".